Fenerbahçe’den Mourinho’ya 100 milyon Euro’luk bomba kadro!

Fenerbahçe, gelecek sezona Avrupa’da ses getirecek bir kadroyla girmeye hazırlanıyor. Başkan Ali Koç ve yönetimi, teknik direktör Jose Mourinho’nun direktifleri doğrultusunda dev bir transfer operasyonuna start verdi. Hedefte dünya çapında yıldızlarla donatılmış, iddialı ve mali açıdan sürdürülebilir bir takım var.
Yeni sezonda Avrupa kupalarında ses getirecek bir kadro kurmayı amaçlayan sarı lacivertli yönetim, çalışmalara şimdiden başladı. Türkiye Gazetesi’nin haberine göre, teknik direktör Jose Mourinho’nun talepleri doğrultusunda kadronun baştan sona yenilenmesi gündemde. Kaleden forvete kadar her bölge için transfer planları masada.
Fenerbahçe’nin bu dev operasyonu finanse etme planı dikkat çekici. Yönetim, kadroda yer alan yıldız isimlerden yüksek bonservis geliri elde etmeyi hedefliyor. Livakovic, Yusuf, İsmail, Oğuz, Szymanski, Oosterwolde ve En-Nesyri gibi oyuncuların satışından 100 milyon Euro’nun üzerinde gelir bekleniyor. Bu miktar, transfer operasyonunun omurgasını oluşturacak.
YÜKSEK MALİYETLİ İSİMLERLE VEDALAŞMA
Bunun yanında Dzeko ve Tadic gibi yüksek maliyetli tecrübeli futbolcularla yolların ayrılması da planlar arasında. Bu sayede maaş yükü hafifletilerek yeni yıldızlara yer açılacak.
