Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe, En-Nesyri transferini bitirdi: Rekor paraya el sıkışıldı

Fenerbahçe, En-Nesyri transferini bitirdi: Rekor paraya el sıkışıldı

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Estadio Deportivo kaynaklı habere göre; Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için Sevilla ile 18+7 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı.   

Spor

22.07.2024, 11:19

Avrupa'da oynanacak Lugano maçı hazırlıklarına İstanbul'da devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken Youssef En-Nesyri'de mutlu sona ulaşıldı.

Uzun zamandır Faslı golcünün peşinde olan Fenerbahçe, bu transferi bitirdi. Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Faslı golcü yıllık 4 milyon euro net ücret ve başarı bonusu kazanacak.

Galatasaray'dan çifte bomba! İmza için geliyorlar Galatasaray'dan çifte bomba! İmza için geliyorlar Haberi Görüntüle

FASLI GOLÜ İLE ANLAŞILDI

İspanyol medyasında yer alan habere göre Youssef En-Nesyri ile her konuda el sıkışan Fenerbahçe, Sevilla ile bonservis konusunda son pazarlıklarında istediğini elde etti. Estadio Deportivo kaynaklı habere göre; Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için Sevilla ile 18+7 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Faslı golcünün bu hafta içerisinde İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Fenerbahçeli yapacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Okan Buruk'tan çarpıcı Fenerbahçe açıklaması: Ben Mourinho’nun oltasına gelmem Okan Buruk'tan çarpıcı Fenerbahçe açıklaması: Ben Mourinho’nun oltasına gelmem Haberi Görüntüle

MOURİNHO BİZZAT DEVREDE

Transfer görüşmelerinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun bizzat devreye girdiği ve Faslı golcüyü ikna etmede büyük rol oynadığı öğrenildi. Söz konusu haberde transferin gün içinde sonuçlanabileceği ve Fenerbahçe'nin En-Nesyri'yi kısa süre içerisinde açıklamaya hazırlandığı ifade edildi.

Amedspor, TFF ile anlaştı! Amed Sportif maçları nerede oynacak? Amedspor, TFF ile anlaştı! Amed Sportif maçları nerede oynacak? Haberi Görüntüle

ROMA'YI DEĞİL FENERBAHÇE'Yİ SEÇTİ

Söz konusu haberde İtalya Serie A ekiplerinden Roma da Faslı golcü transfer etmek istedi. Haberin sonunda Faslı golcünün Jose Mourinho faktöründen dolayı Roma'nın teklifini kibarca reddedip Fenerbahçe'yi seçtiğiniz yazdı.

Ezeli rakipler arasında dev takas! Kadroda düşünülmeyen yıldız için 2 oyuncu vermeye hazırlar Ezeli rakipler arasında dev takas! Kadroda düşünülmeyen yıldız için 2... Haberi Görüntüle

EN-NESYRİ'NİN  PERFORMANSI

İspanyol ekibi Sevilla ile iki Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Faslı golcü, 4 yıl da 196 maçta forma giyen oyuncu 73 gol ve 7 asistlik katkı verdi.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading