Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe, En-Nesyri'ye kavuşuyor: Rekor teklif kabul edildi

Fenerbahçe, En-Nesyri'ye kavuşuyor: Rekor teklif kabul edildi

Joe Mourinho'nun raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe yönetimi, La Liga ekiplerinden Sevilla ile Youssef En-Nesyri'nin bonservisi konusunda büyük ölçüde anlaştı. Sarı-lacivertliler, Faslı golcü için İspanyol kulübüne bonuslarla 20 milyon Euro'dan fazla bir rakam verecek.

Spor

18.07.2024, 11:09

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hıs kesmeden devam ediyor.

Suudi Arabistan kulüplerinden Al Ahli'de forma giyen kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'in yanı sıra Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ve Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'ı transfer ederek kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe gözünü forvet transferine çevirdi.

Teknik direktör Joe Mourinho'nun listesinin ilk sırasında yer alan Faslı golcü En-Nesyri'de mutlu sona ulaşıldı. 

Avrupa Ligi Fenerbahçe- U.S Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta? Avrupa Ligi Fenerbahçe- U.S Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE, SEVİLLA İLE ANLAŞTI

Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe yönetimi, La Liga ekiplerinden Sevilla ile Youssef En-Nesyri'nin bonservisi konusunda büyük ölçüde anlaştı. Sarı-lacivertliler, Faslı golcü için İspanyol kulübüne bonuslarla 20 milyon Euro'dan fazla bir rakam verecek.

Ronaldo'dan Pele'ye gönderme: Beni onlardan ayıran tek şey... Ronaldo'dan Pele'ye gönderme: Beni onlardan ayıran tek şey... Haberi Görüntüle

FASLI GOLCÜNÜN CEVABI BEKLENİYOR

La Liga'da attığı goller ve yaptığı asistlerle adından sıkça söz ettiren ve birçok Avrupa kulübünün listesinde yer alan En-Nesyri ile 4 yıllık anlaşma imzalamak isteyen Fenerbahçe, oyuncuya teklifini yaptı ve beklemeye geçti.

Fatih Terim'in en yakın dostundan flaş açıklamalar: Dursun Özbek'in sorumluluğu fazla! Fatih Terim'in en yakın dostundan flaş açıklamalar: Dursun Özbek'in sorumluluğu... Haberi Görüntüle

ROMA DA DEVREDE

Faslı golcüden haber bekleyen bir diğer kulüp ise İtalyan devi Roma. An itibariyle Fenerbahçe'nin sunduğu şartlar Serie A ekibinin teklifinden daha yüksek. Transferin kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Okan Buruk açıkladı: Icardi ve transfer... Okan Buruk açıkladı: Icardi ve transfer... Haberi Görüntüle

WEST HAM DA İSTİYOR

Öte yandan İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United teknik direktörü Lopetegui, Sevilla'da birlikte çalıştığı En-Nesyri'yi kadrosunda görmek istiyor. En-Nesyri, West Ham'ın önceki senelerde yaptığı 2 teklifi reddetmişti. West Ham'ın bu transferdeki en büyük rakibi Jose Mourinho'lu Fenerbahçe.

Sevilla ile iki Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan faslı golcü, geçen sezon çıktığı 41 maçta 20 gol atarken 3 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading