Yandex Metrica

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kiminle eşleşti? UEFA Avrupa Ligi maç programı...

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kiminle eşleşti? UEFA Avrupa Ligi maç programı...

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi play-off turu dün oynanan maçlarla tamamlandı. Şampiyonlar Ligi defterini kapatan Fenerbahçe ve Galatasaray doğrudan Avrupa Ligi'de gruplara kaldı. Beşiktaş ise Lugano engelini aşarak Avrupa biletini kaptı. Bugün gerçekleşen yeni formatın ilk kura çekimi yapıldı. Temsilcimiz Fenerbahçe, Galatasarat ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor

30.08.2024, 17:13

Avrupa futbolunun kılüp düzeyindeki ikinci ve üçüncü organizasyonu UEFA Avrupa Ligi ile UEFA Konferans Ligi'nde kura heyecanı, Monako'daki Grimaldi Forum'da düzenlendi.

Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde, RAMS Başakşehir'in ise UEFA Konferans Ligi'nde rakipleri belli oldu.

Paris 2024'te madalya kazanan milli sporcuların ödülleri verildi: Yusuf Dikeç kaç TL ödül kazandı? Paris 2024'te madalya kazanan milli sporcuların ödülleri verildi: Yusuf Dikeç... Haberi Görüntüle

ÜÇ TEMSİLCİDE FARKLI TORBADA

Fenerbahçe, kura çekimine 2. torbadan, Galatasaray 3. torbadan, Beşiktaş ise 4. torbadan katılacak.

Toplam 36 ekibin katılacağı kurada takımlar her torbadan 2'şer rakip çekecek. Dolayısıyla temsilcilerimiz kendi torbası da dahil olmak üzere her torbadan 2 rakip çekmiş olacak.

Duruşumuzdan asla taviz vermeyiz! TFF'den flaş açıklama geldi! Duruşumuzdan asla taviz vermeyiz! TFF'den flaş açıklama geldi! Haberi Görüntüle

AVRUPA LİGİ YEN FORMAT NASIL OLACAK? 

Toplam 36 takımın yarıştığı takımlar katsayıları'na göre 1-9, 10-18, 19-27 ve 28-36 sıralar olmak üzere 4 torbaya ayrılacak.

Her ekip, her torbadan kura ile belirlenen 2 takım ile iç saha ve deplasman olmak üzere toplam 8 farklı takımla 4'ü içerde 4'ü deplasmanda olmak üzere 8 maç oynayacak.

Lig aşamasında aynı ülke takımları birbiriyle karşılaşamayacak.

Lig aşamasında oluşan puan durumuna göre, ilk 8 takım çeyrek finale kalırken 9.24. sıralar arasındaki 16 takım eleme aşaması play-off turuna yükselecek. Son 12 sıradaki takımlar ise elenecek.

Ismail Jakobs'un maliyeti açıklandı Ismail Jakobs'un maliyeti açıklandı Haberi Görüntüle

İŞTE AVRUPA'DA RAKİPLERİMİZ

Fenerbahçe'nin rakipleri:  Slavıa Prag (D), Manchester United (E), Lyon (E), Az Almaar (D), Mıdtjylaand (D), A. Bılbao (E),Twente (D)

Galatasaray'ın rakipleri: Tottenham, Ajax, PAOK, AZ Alkmaar, Malmö, Elfsborg, Dynamo Kiev, RFS

Beşiktaş'ın rakipleri: Frankfurt, Ajax, Maccabi, Lyon, Malmö, Bodo/Glimt, Atletic Bilbao, Twente

Trabzonspor yeni golcüsü Simon Banza'ya kavuştu: İşte ilk sözleri Trabzonspor yeni golcüsü Simon Banza'ya kavuştu: İşte ilk sözleri Haberi Görüntüle

AVRURPA LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

İlk karşılaşmalar 25-26 Eylül'de oynanacağı Avrupa Ligi'nin final karşılaşması, 21 Mayıs 2025'te İspanya'nın Bilbao kentindeki San Mames Stadı'nda yapılacak.

Zaha ve Kerem'in ayrılığı sonrası Okan Buruk'tan flaş talep Zaha ve Kerem'in ayrılığı sonrası Okan Buruk'tan flaş talep Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR KOFERANS LİGİ'NDE

Trabzonspor'un rövanş maçında St. Gallen ekibine yenilmesiyle Konferans Ligi'nde temsil edecek tek takım olan Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu.

Ali Koç'tan hakemlere eleştiri: Hataları kabul edilebilir değil Ali Koç'tan hakemlere eleştiri: Hataları kabul edilebilir değil Haberi Görüntüle

İŞTE BAŞAKŞEHİR'İN RAKİPLERİ

Kopenhag (E), Heıdenheım (D), Cercle Brugge, (E), Petrocub (D), Celjen (E), SK Brugge (E)

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading