Yandex Metrica

Fenerbahçe, Guardiola'nın göklere çıkarttığı yıldızı istiyor: Ferdi'nin yerine 50 milyon euroluk bek

Fenerbahçe, Guardiola'nın göklere çıkarttığı yıldızı istiyor: Ferdi'nin yerine 50 milyon euroluk bek

Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı sonrası sol bek arayışına giren Fenerbahçe, Chelsea'de gözden çıkarılan Ben Chilwell'i gündemine aldı. İngiliz yıldızın Fenerbahçe’ye transferi, Avrupa basınında geniş yankı buldu.

Spor

02.09.2024, 16:05

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun olası ayrılığı sonrasında sol bek pozisyonunu güçlendirmek için harekete geçti. Chelsea'nin kadroda düşünmediği Ben Chilwell'in ismi, sarı-lacivertli kulüple anılmaya başladı. Avrupa'da transfer dönemi kapanırken, Türkiye'de transfer sezonunun devam etmesi, bu tür iddiaların artmasına neden oluyor.

Ankaragücü'nün Dortmund'dan sansasyonel transferi Nico Schulz kimdir? Ankaragücü'nün Dortmund'dan sansasyonel transferi Nico Schulz kimdir? Haberi Görüntüle

CHILWELL TRANSFERİ GÜNDEMDE

İngiliz basınında yer alan iddialara göre, Chelsea'nin 50 milyon euro bonservis bedeliyle Leicester City'den transfer ettiği Ben Chilwell, Fenerbahçe'nin radarına girdi. Chilwell, geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla 21 maçta 1.172 dakika süre aldı ve bu süreçte 1 asist yaptı. Kulüpte geleceği belirsiz olan 27 yaşındaki sol bek, Fenerbahçe'nin sol bek arayışında ilk sırada yer alıyor.

Süper Lig ekiplerine UEFA'dan MEN cezası gelebilir! Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir ceza alacak mı? Süper Lig ekiplerine UEFA'dan MEN cezası gelebilir! Beşiktaş, Trabzonspor ve... Haberi Görüntüle

GUARDIOLA HAYRAN KALMIŞTI

Chilwell, 2018/19 sezonunda Leicester City'nin Manchester City'ye 1-0'lık skorla yenildiği karşılaşmanın sonunda Guardiola'nın kendisine özel olarak, yetenekli ve kaliteli bir oyuncu olduğunu ve bu şekilde devam etmesi gerektiğine yönelik konuşma yaptığını dile getirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading