Fenerbahçe için büyük avantaj! Lille'deki eksik oyuncular açıklandı

Fenerbahçe için büyük avantaj! Lille'deki eksik oyuncular açıklandı

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Lille'i konuk edecek. Fransız ekibinde dört önemli oyuncu kadroda yer almayacak.

Spor

12.08.2024, 13:14

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Lille ile karşılaşmaya hazırlanırken, Fransız ekibinden gelen haberler Sarı-Lacivertli ekip için büyük bir avantaj yaratıyor. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Fenerbahçe, sahasında oynayacağı rövanş maçı öncesinde Lille'deki önemli eksiklerle moral buldu.

Fenerbahçe'den isim hakkı hamlesi: Rekor ücretle stadın adı değişiyor! Fenerbahçe'den isim hakkı hamlesi: Rekor ücretle stadın adı değişiyor! Haberi Görüntüle

LILLE'DEN ÖNEMLİ EKSİKLER

Lille Yardımcı Antrenörü Dimitri Farbos, maç öncesi düzenlediği basın toplantısında, takımın dört önemli oyuncusunun Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini açıkladı. Bu oyuncular arasında, tecrübeli orta saha oyuncusu Nabil Bentaleb, savunmanın önemli isimlerinden Akim Zedadka, genç yetenek Ayyoub Bouaddi ve deneyimli stoper Samuel Umtiti bulunuyor.

Galatasaray Elfsborg maçı Digiturk, D-Smart kaçıncı kanalda? 2024 TRT 1 Türksat4A uydu frekans ayarları Galatasaray Elfsborg maçı Digiturk, D-Smart kaçıncı kanalda? 2024 TRT 1... Haberi Görüntüle

ISMAILY KADROYA DÖNDÜ

Bununla birlikte, Farbos, bir diğer önemli oyuncu Ismaily'nin sakatlıktan dönerek kadroya dahil olduğunu belirtti. Ancak, Fenerbahçe'nin güçlü kadrosu ve Lille'deki bu eksikler, Sarı-Lacivertlilerin tur atlama şansını önemli ölçüde artırabilir.

Alman futblcudan şok karar! Galatasaray ve Antalyaspor'un eski yıldızı Lukas Podolski futbola veda etti... Son maçı hangisiydi? Alman futblcudan şok karar! Galatasaray ve Antalyaspor'un eski yıldızı Lukas... Haberi Görüntüle

RÖVANŞ MAÇINDA FENERBAHÇE'NİN HEDEFİ

Fenerbahçe, sahasında oynayacağı bu kritik maçta avantajını iyi değerlendirerek, taraftarının da desteğiyle turu geçmeyi hedefliyor. İlk maçtaki 2-1'lik mağlubiyetin rövanşını almak için sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, Lille'in eksiklerini avantaja çevirerek yoluna devam etmek istiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading