Yandex Metrica
Reklam

Fenerbahçe Juventus'un yıldızı için düğmeye bastı: Resmi teklif an meselesi

Fenerbahçe Juventus'un yıldızı için düğmeye bastı: Resmi teklif an meselesi

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Weston Mckennie için girişimlere başladı. Jose Mourinho'nun listesinde yer alan ABD’li orta saha için Juventus'a resmi teklif yapılacak. Thiago Motta, Mckkenie'yi kadroda düşünmüyor. Masada Tottenham'ın 18 milyon euro’yu bulan bir teklifi de var.

Spor

02.07.2024, 16:52

Yeni sezon çalışmalarına Avusturya'da devam eden Fenerbahçe'de transfer harekatı başlıyor.

Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alan sarı-lacivertliler, gözünü Juventus'un yıldız futbolcusuna çevirdi.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe yönetimi, Moruinho'nun transfer listesinde yer alan Weston Mckennie için harekete geçti.

Türkiye EURO 2024 puan durumu | Türkiye kaçıncı sırada, kaç puanı var? Türkiye EURO 2024 puan durumu | Türkiye kaçıncı sırada, kaç... Haberi Görüntüle

RESMİ TEKLİF YOLDA

Thiago Motta'nın kadroda düşünmediği Weston Mckennie için düğmeye basan Fenerbahçe, 25 yaşındaki orta saha için Juventus'a resmi teklif yapacak. Masada ayrıca Tottenham'ın 18 milyon euroyu bulan bir teklifi de var.

25 yaşındaki merkez orta sahanın Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı konuşuluyor.

İspanyollar duyurdu: Fenerbahçe'den Madrid baskısı! İspanyollar duyurdu: Fenerbahçe'den Madrid baskısı! Haberi Görüntüle

JUVENTUS PERFORMANSI

Geçen sezon Juventus formasını 38 maçta giyen ABD'li futbolcu Weston Mckkenie, bu karşılaşmalarda 10 asistlik performans sergiledi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading