Yandex Metrica

Fenerbahçe Krunic'ten kurtuldu: Boşnak futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak

Fenerbahçe Krunic'ten kurtuldu: Boşnak futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak

Fenerbahçe, geldiği günden bu yana performansından memnun olmadığı Boşnak futbolcu Rade Krunic'i Sırbistan'ın Kızılyıldız takımına gönderdi. 30 yaşındaki futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli talep edilmediği, bir sonraki satıştan yüzde 50 pay alınacağı belirtiliyor.

Spor

03.09.2024, 23:51

Yeni sezona Jose Mourinho'ya attırdığı imzayla giren Fenerbahçe, Portekizli teknik direktörün istediği futbolcuları birer birer kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezonu sadece 3 puanla Galatasaray'ın gerisinde bitirip 99 puan toplayan ve ikinci olan sarı lacivertliler, bu sezona da her zaman olduğu gibi şampiyonluk parolasıyla girdi. Bunun için zaten güçlü olan kadrosunu yıldız isimlerle daha güçlendiren Mourinho'nun ekibi taraftarına gelecek için ümit veriyor. 

Fakat Fenerbahçe'de gelen oyuncular kadar giden ve gidecek oyuncular da büyük önem taşıyor. Performansı sıklıkla eleştirilen futbolculardan biri de Rade Krunic'ti. Milan'daki yüksek performansından oldukça uzakta kalan Boşnak futbolcu eleştirilerin odağındaydı. 

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni takımı belli oldu! İmza an meselesi... Kerem Aktürkoğlu'nun yeni takımı belli oldu! İmza an meselesi... Haberi Görüntüle

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Nihayetinde Fenerbahçe, verim alamadığı 30 yaşındaki futbolcuyu Sırbistan'ın Kızılyıldız takımına gönderdi. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Rade Krunic’in kalıcı transferi konusunda Sırbistan’ın Kızılyıldız Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz." 

Fenerbahçe'nin Kızılyıldız'dan herhangi bir bonservis bedeli talep etmediği, sonraki satıştan yüzde 5 pay alacağı belirtiliyor. Kızılyıldız, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading