Yandex Metrica

Fenerbahçe, Lugano'yu elerse kiminle oynayacak? FB, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rakibi

Fenerbahçe, Lugano'yu elerse kiminle oynayacak? FB, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rakibi

Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, 2. ön eleme turunda Lugano ile karşı karşıya gelecek. Saı lacivertlilerin, Luganoyu elemesi halinde ise 3. eleme turu rakibi belli oldu. Fenerbahçe, Fransız ekibi Lille ile ilk maçı deplasmanda oynayacak. Rövanş maçı ise Kadıköy'de olacak. İşte detaylar...  

Spor

22.07.2024, 13:30

Temsilcimiz Fenerbahçe, 23 Temmuz salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunun ilk maçında deplasmanda Lugano ile karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi'nde 2. eleme turuna seri başı olarak giren sarı lacivertli ekip, Lugano'yu elemesi halinde 3. turda 2. torbada yer alacak.

Fenerbahçe-Lugano eşleşmesinin mağlubu için saat 15.00'te Avrupa Ligi kuraları çekilecek.  Fenerbahçe elenirse Kupa-2'de seri başı olamayacak.

Fatih Terim'in en yakın dostundan flaş açıklamalar: Dursun Özbek'in sorumluluğu fazla! Fatih Terim'in en yakın dostundan flaş açıklamalar: Dursun Özbek'in sorumluluğu... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ LİLLE

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. eleme turunun kuraları çekildi. Fenerbahçe, Lugano'yu elemesi halinde Lille ile karşılaşacak.

Yıllarca transfer söylentileri ile anıldı! Bu sefer artık son mu? Yıllarca transfer söylentileri ile anıldı! Bu sefer artık son mu? Haberi Görüntüle

İLK MAÇ NE ZAMAN?

Devler Ligi'nde 3. eleme turunda ilk maçlar 6-7 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmaları ise 13 Ağustos'ta oynanacak.

Fenerbahçe'nin elenmesi halinde muhtemel rakipleri şu şekilde:

Sarı-lacivertlilerin muhtemel rakipleri, AFC Ajax-FK Vojvodina, Molde FK-Silkeborg IF, Wisła Krakow-SK Rapid Wien eşleşmelerinin galibi ve FC Dynamo Kyiv-FK Partizan eşleşmesinin mağlubu olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading