Yandex Metrica

Fenerbahçe masada! Çağlar Söyüncü için son aşama

Fenerbahçe masada! Çağlar Söyüncü için son aşama

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, takımın ikinci takviyesini yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertliler, Çağlar Söyüncü'nün kalıcı transferi konusunda Atletico Madrid ile anlaşmaya vardı.

Spor

30.06.2024, 18:47

Fenerbahçe yönetimi, milli oyuncu Çağlar Söyüncü ile kişisel şartlarda anlaşma sağladıktan sonra, İspanyol kulübü Atletico Madrid ile yapılan bonservis görüşmelerini de nihayete erdirdi. 28 yaşındaki stoper, sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Fenerbahçe'de şok ayrılık! Taraftarın sevgilisine Fransa'dan dev teklif Fenerbahçe'de şok ayrılık! Taraftarın sevgilisine Fransa'dan dev teklif Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZONUN PERFORMANSI

Geçen sezonun devre arasında 2 milyon Euro bedelle kiralanan Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe formasıyla 16 maça çıkarak 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Gösterdiği performansla hem teknik heyetin hem de taraftarların beğenisini kazanan milli futbolcu, bu sezon da Fenerbahçe'nin başarısına katkı sağlamaya devam edecek.

İZLE  | Türk ve Gürcü taraftarlar birbirine girdi! Stadyum karıştı İZLE | Türk ve Gürcü taraftarlar birbirine girdi! Stadyum karıştı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER HAMLELERİ

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferiyle birlikte kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce Fatih Karagümrük'ten Levent Mercan'ı renklerine bağlayan sarı-lacivertli ekip, yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Milli maç bugün mü, ilk 11'ler belli oldu mu? Türkiye -Portekiz karşılaşması saat kaçta ve hangi kanalda? Milli maç bugün mü, ilk 11'ler belli oldu mu? Türkiye... Haberi Görüntüle

YENİ SEZONA HAZIRLIK

Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, yaptığı transferlerle dikkat çekiyor. Çağlar Söyüncü'nün kadroya katılması, savunma hattını güçlendirirken, takımın genel performansını da olumlu yönde etkileyecek.

Fenerbahçe taraftarları, transferin resmi olarak açıklanmasını sabırsızlıkla beklerken, Çağlar Söyüncü'nün takıma katılmasıyla birlikte sarı-lacivertli ekibin yeni sezonda şampiyonluk hedeflerine bir adım daha yaklaşması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading