Fenerbahçe, ocak ayı için bombayı patlamaya hazırlanıyor: Milli Yıldız Türkiye'ye geri mi dönüyor?

Fenerbahçe, ocak ayı için bombayı patlamaya hazırlanıyor: Milli Yıldız Türkiye'ye geri mi dönüyor?

Liglerin milli araya girmesi sonrası Ocak ayını düşünmeye başlayan Fenerbahçe, bazı isimler için harekete geçmeyi planlıyor. Fenerbahçe, Real Madrid'de çok fazla süre almadığı için mutsuz olduğu haberler çıkan eski oyuncusu Arda Güler için harekete geçti. Başkan Ali Koç, oyuncun kiralık durumunu soracak.

Spor

09.10.2024, 12:34

Milli ara ve bay haftası öncesi ligde Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden aynı zamanda akebinde UEFA Avrupa Ligi'nde Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, kafasını transfere yordu. On numara pozisyonunda bir problem yaşayan sarı lacivertli ekip, bu bölge için kolları sıvadı.

Bu kapsamda Fenerbahçe, eski oyuncusu Arda Güler'i gözüne kestirdi. Fenerbahçe, son dönemde Real Madrid'de yedek kulübesinde çok fazla kalması sebebiyle mutsuz olan milli oyuncuyu kiralamaya çalışacak.

Arda Güler için İspanyollardan çok konuşulacak iddia: İnancını yitirdi Arda Güler için İspanyollardan çok konuşulacak iddia: İnancını yitirdi Haberi Görüntüle

BU TRANSFERDE BAŞKAN ALİ KOÇ ROL OYNAYACAK

Fenerbahçe'de Arda Güler ve ailesi ile iyi bir ikili diyoloğu olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu transfer için kendisi görüşme kararı aldı. Bununla beraber Real Madrid kulübü ile sıcak ilişkileri bulunan Başkan Ali Koç, Arda Güler'in kiralanması için şartları zorlayacak. 

Fenerbahçe, ocak ayı için bombayı patlamaya hazırlanıyor: Milli Yıldız Türkiye'ye geri mi dönüyor?

Yunan ekibi PAOK'tan Galatasaray maçı öncesi tepki çeken paylaşım Yunan ekibi PAOK'tan Galatasaray maçı öncesi tepki çeken paylaşım Haberi Görüntüle

OSIMHEN'E CEVAP VERİLECEK

Yaz transfer sezonun sonunda Galatasaray'ın son dakikadaki Osımhen hamlesi sonrası kadrosuna birçok oyuncu katmasına rağmen gölgede kalan Fenerbahçe, Arda Güler hamlesi ile sarı kırmızılı ekibe yanıt vermek istiyor. Fenerbahçe taraftarını üzen bu transferin ardından hucüm hattına önemi bir isim kovalacak sarı lacivertli yönetim, Arda Güler için pusuya yattı. Real Madrid'in kiralık olarak takımdan ayrılmasına izin vermesi sonrası ilk olarak bu transferde Fenerbahçe devreye girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading