Yandex Metrica

Fenerbahçe, Osayi-Samuel'i gönderiyor! İşte transfere engel olan tek şart...

Fenerbahçe, Osayi-Samuel'i gönderiyor! İşte transfere engel olan tek şart...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Bright Osayi-Samuel'e İngiltere ve İskoçya'dan teklifler geliyor. Fenerbahçe ise taraftarın sevgilisi haline gelen başarılı oyuncuları için ayrılık yönünde negatif bir tutum içinde değil fakat yıldız oyuncunun maddi beklentisi isteyen takımlar için engel teşkil ediyor.

Spor

01.07.2024, 14:44

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, Ada basınının gündeminde. İngiltere Premier Lig'den iki, İskoçya'dan bir kulüp, Osayi-Samuel'in peşinde.

Mourinho, Mert Hakan'ı komutan ilan etti Mourinho, Mert Hakan'ı komutan ilan etti Haberi Görüntüle

3 TALİP VAR

İngiltere Premier Lig'e yükselen Southampton ve Wolverhampton ile İskoçya'nın dev kulübü Rangers, Nijeryalı sağ beki transfer etmek istiyor.

Mourinho, Osayi-Samuel kararını verdi! Sıra yönetimin hamlesinde Mourinho, Osayi-Samuel kararını verdi! Sıra yönetimin hamlesinde Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE TRANSFERE HAZIR

İngiliz gazeteci Alan Nixon'ın haberine göre, Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel'in İngiltere'ye dönmesine izin vermeye hazır. Kulübün bu transfere sıcak baktığı belirtiliyor.

Son dakika... Türkiye'nin olası rakibi belli gibi: Fransa'dan beklenmedik puan kaybı, Avusturya'dan beklenmedik galibiyet Son dakika... Türkiye'nin olası rakibi belli gibi: Fransa'dan beklenmedik puan... Haberi Görüntüle

KARİYERİNDEKİ DÖNÜM NOKTALARI

2020-21 sezonunun ara transfer döneminde QPR'den 508 bin Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Osayi-Samuel, kariyerine sağ kanat olarak başladı. Ancak, Fenerbahçe'de sağ beke evrilen Nijeryalı futbolcu, çok yönlülüğüyle dikkat çekiyor.

Zaniolo seçimini yaptı! İşte gideceği takım... Zaniolo seçimini yaptı! İşte gideceği takım... Haberi Görüntüle

MAAŞI ENGEL OLARAK GÖRÜLÜYOR

Transferin önündeki tek engelin, Osayi-Samuel'in Türkiye'de aldığı maaş olduğu ifade ediliyor. Kulüplerin bu sorunu nasıl aşacakları merak konusu.

Dev turnuva başlıyor! EURO 2024'te son 16 turu maç programı: Türkiye'nin maçı ne zaman? Dev turnuva başlıyor! EURO 2024'te son 16 turu maç programı:... Haberi Görüntüle

SEZON İSTATİSTİKLERİ

Geçtiğimiz sezon toplam 39 maça çıkan Bright Osayi-Samuel, 3061 dakika sahada kaldı. Bu süre zarfında 4 gol atıp, 6 asist yaparak takımına önemli katkı sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading