Fenerbahçe şampiyonluk yolu için stratejik hamleler yapıyor! Mourinho’nun radarına hangi isim takıldı?

Fenerbahçe şampiyonluk yolu için stratejik hamleler yapıyor! Mourinho’nun radarına hangi isim takıldı?

Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk hedefiyle ilerlerken, ara transfer dönemi için hazırlıklarını hızlandırmış durumda. Teknik direktör Jose Mourinho'nun talebi üzerine, sarı-lacivertliler Victor Lindelöf transferi için girişimlerde bulunuyor.

Spor

13.10.2024, 13:36

Fenerbahçe'nin Mourinho hamleleri şampiyonluk iddiasını artırabilir. Tecrübeli hoca Manchester United'da oynamakta olan İsveçli stoper Victor Lindelöf'u Fenerbahçe'ye devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

MİLAN TRANSFERİ ZORLUYOR 

Ancak, bu transfer için Fenerbahçe'nin rakipleri de var. Milan kulübü, Lindelöf'ü transfer etmek isteyen takımlardan biri. Milan'da danışmanlık yapan Zlatan Ibrahimovic'in de bu hamleyi desteklediği ve oyuncunun transferi için devreye girdiği iddia ediliyor. İngiliz basını, Zlatan ve Mourinho'nun bu transfer için yarışacağı yönünde haberler yayımladı.

YENİ FIRSAT DOĞDU 

Mourinho, geçmişte Manchester United'da çalışırken Lindelöf'ü Benfica'dan transfer etmişti ve o dönem için 35 milyon euro bonservis bedeli ödenmişti. Ancak, sezon başında Fenerbahçe ile yapılan müzakerelerde anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi ise, sözleşmesi sonlanacak olan Lindelöf için devre arasında yeni bir fırsat doğmuş olabilir.

ZLATAN TRANSFERE ÇOMAK SOKABİLİR 

Fenerbahçe, Mourinho'nun eski öğrencisini kadrosuna katmayı hedefliyor. Ancak, Milan ve Zlatan’ın etkisi, bu transferin gerçekleşmesini zorlaştırabilir. Süper Lig şampiyonluğu için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Lindelöf transferinde önemli bir hamle yapmaya çalışıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading