Fenerbahçe Semih Şentürk ile anlaştı mı? Semih Şentürk'ün Fenerbahçe'deki görevi ne? Semih Şentürk Fenerbahçe U19 takımını mı çalıştıracak?

Fenerbahçe Semih Şentürk ile anlaştı mı? Semih Şentürk'ün Fenerbahçe'deki görevi ne? Semih Şentürk Fenerbahçe U19 takımını mı çalıştıracak?

Fenerbahçe'de Semih Şentürk heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe ve A Milli takımın eski oyuncusu Semih Şentürk Fenerbahçe ile mi anlaştı. Fenerbahçe taraftarı başta olmak üzere birçok futbolsever arama motoruna, Fenerbahçe Semih Şentürk ile anlaştı mı? Semih Şentürk'ün Fenerbahçe'deki görevi ne? Semih Şentürk Fenerbahçe U19 takımını mı çalıştıracak?" sorularını yöneltiyor.

Spor

23.01.2024, 21:11

Fenerbahçe'de gol krallığı yaşayan kulübün efsanelerinden olan Semih Şentürk Fenerbahçe ile mi anlaştı. Fenerbahçe taraftarı başta olmak üzere birçok futbolsever arama motoruna, Fenerbahçe Semih Şentürk ile anlaştı mı? Semih Şentürk'ün Fenerbahçe'deki görevi ne? Semih Şentürk Fenerbahçe U19 takımını mı çalıştıracak?" sorularını yöneltiyor.

Ozan Tufan'dan Trabzonspor'a kötü haber Ozan Tufan'dan Trabzonspor'a kötü haber Haberi Görüntüle

SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE İLE Mİ ANLAŞTI?

Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu Semih Şentürk, Sarı-lacivertlilerin U19 Futbol Takımı teknik direktörlüğüne getirildi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın omurgasını oluşturmak üzere çalışmalarını sürdüren Futbol Akademimizde U19 Takımımızın teknik direktörlük görevine Semih Şentürk getirildi" ifadeleri kullanıldı.

Fırtına borçlarını sıfırladı! Trabzonspor Bankalar Birliği'nden çıkan ilk takım oldu! Fırtına borçlarını sıfırladı! Trabzonspor Bankalar Birliği'nden çıkan ilk takım oldu! Haberi Görüntüle

SEMİH ŞENTÜRK'ÜN FENERBAHÇE'DEKİ GÖREVİ NE?

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra Kasım 2020’de yuvaya dönen ve geleceğimiz olarak gördüğümüz Futbol Akademimizde genç sporcuları yetiştirmek üzere kıymetli bir görev üstlenen Semih Şentürk, bu sezondan itibaren U19 Takımımızı çalıştıracak." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading