Fenerbahçe taraftarından çağrı: İsmail Kartal göreve!

Fenerbahçe taraftarından çağrı: İsmail Kartal göreve!

Fenerbahçe taraftarı, sosyal medya üzerinden eski teknik adamları İsmail Kartal'ı göreve davet ettiler.

Spor

21.10.2024, 18:38

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. Haftasında deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabera kaldı. Şampiyonluk yarışında 2 puan bırakan Fenerbahçe, dış sahada 2 puan bıraktı. Şampiyonluk yarışında ağır yara alan sarı lacivertli ekipte, teknik direktör Jose Mourinho ve Başkan Ali Koç topa tutuluyor.

Bu sezon ligde çıkmış olduğu 8 karşılaşmada sarı lacivertliler 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe bu maçlarda 17 puan toplayarak 4.sırada konum aldı. Fenerbahçe'nin lider Galatasaray ile arasında 8 puan fark bulunuyor.

Fenerbahçe sezon başına büyük ümitler ile takımın başına getiren Jose Mourinho, şuana kadar beklentilerin altında kaldı. Ligde istenileni veremeyen Mourinho, iç sahadaki Galatasaray derbisinde de sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Psikolojik anlamda üstünlüğü rakibine kaptıran Fenerbahçe'de camiada kara bulutlar hakim.

Fenerbahçe taraftarı alınan bu kötü neticeler ve kötü sonuçların ardından teknik direktör Jose Mourinho'yu istifaya davet etmeye başladı. Fenerbahçeli taraftarlar eski teknik direktörleri İsmail Kartal'ın tekrardan göreve gelmesini istiyorlar.

Fenerbahçe taraftarı sosyal medya üzerinden X'de #İsmailKartalGöreve hastagini gündeme sokmayı başardı. Sarı lacivertli taraftarlar, geçtiğimiz sezon ligde 99 puan toplayan teknik adamlarını göreve gelme çağrısında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading