Fenerbahçe tur için sahada! İşte Mourinho'nun Lille'i yıkacak muhtemel 11'i

Fenerbahçe tur için sahada! İşte Mourinho'nun Lille'i yıkacak muhtemel 11'i

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu için sahaya çıkacak. Moruinho'nun öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında bu akşam Fransa'nın Lille takımını konuk edecek. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Fenerbahçe, tur için gerekli skoru almaya çalışacak.

Spor

13.08.2024, 10:59

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında bugün oynanacak maçlarla play-off turuna kalacak 10 takım belli olacak.

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden takımlar arasında yer alan Fenerbahçe, ilk maçını deplasmanda 2-1 kaybettiği turun rövanş karşılaşmasında bu akşam saat 20.00'de Fransa'nın Lille takımını konuk edecek.

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek. Sanchez'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Inigo Prieto ile Juan Lopez Mir yapacak. Maçta dördüncü hakemlik görevini ise Guillermo Cuadra üstlenecek.

Rıdvan Dilmen'in sözleri geceye damga vurdu! Futbol dünyası bunu konuşuyor! Rıdvan Dilmen'in sözleri geceye damga vurdu! Futbol dünyası bunu konuşuyor! Haberi Görüntüle

TUR İÇİN İHTİMALLER

Fenerbahçe, Lille karşısında 2 ve daha farklı her türlü galibiyette adını bir üst tura yazdıracak. Fransız ekibi galip gelir ya da maç berabere biterse Lille tur atlayacak. Ancak 1 farklı Fenerbahçe galibiyeti halinde ise maç uzatmalara gidecek. 15'er dakikalık 2 uzatma devresinde skorun değişmemesi durumunda ise turu geçen ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

Fenerbahçe'de son dakika! Kanat oyuncusuyla yollar ayrıldı Fenerbahçe'de son dakika! Kanat oyuncusuyla yollar ayrıldı Haberi Görüntüle

RAKİP KİM OLACAK?

Fenerbahçe, Lille'i geçerse play-off turunda Slavia Prag-Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Fenerbahçe, ilk maçı 20 ya da 21 Ağustos'ta, rövanşı ise 27-28 Ağustos tarihlerinde yapacak.

Fenerbahçe, bu rakibini de geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalacak. Sarı-lacivertliler, Lille'e elenmesi durumunda ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Sergen Yalçın Mourinho'yu topa tuttu: Yalan söylüyor! Bu çocuk neden oynamıyor? Sergen Yalçın Mourinho'yu topa tuttu: Yalan söylüyor! Bu çocuk neden... Haberi Görüntüle

JOSE MOURİNHO'NUN MUHTEMEL 11

Portekizli teknik adamın takımını sahaya; Livakovic; Mert, Djiku, Çağlar, Ferdi; İsmail, Mert Hakan; Tadic, Szymanski, Saint-Maximin ve Dzeko on biriyle sürmesi bekleniyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading