Yandex Metrica

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği İlkay Gündoğan kararını verdi: İşte yeni adresi

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği İlkay Gündoğan kararını verdi: İşte yeni adresi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan eski öğrencisi İlkay Gündoğan'ın, takıma geri dönmesini istiyor. İspanyol teknik adam deneyimli oyuncu ile dün görüşme yaptı. İlkay, Suudi Arabistan ile Manchester City arasında tercih yapacak. 

Spor

20.08.2024, 11:11

Barcelona ile yollarını ayırması beklenen ve adı Fenerbahçe ile Galatasaray'la anılan İlkay Gündoğan'ın takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.

Süreci yakından takip eden ezeli rakipler, Alman asıllı Türk futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçmeye hazırlanıyor. Ancak İlkay Gündoğan'ın kariyerine Türkiye'de devam etmek istemediği ortaya çıktı.

Galatasaray'da acil toplantı kararı! Okan Buruk istifa mı edecek? Galatasaray'da acil toplantı kararı! Okan Buruk istifa mı edecek? Haberi Görüntüle

GUARDIOLA, İLKAY GÜNDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, eski öğrencisi İlkay Gündoğan'ın, takıma geri dönmesini istiyor. İspanyol teknik adam deneyimli oyuncu ile dün görüşme yaptı. İlkay, Suudi Arabistan ile Manchester City arasında tercih yapacak. 

Lugano'nun hocasından flaş kıyaslama: Beşiktaş, Fenerbahçe'den çok daha zor Lugano'nun hocasından flaş kıyaslama: Beşiktaş, Fenerbahçe'den çok daha zor Haberi Görüntüle

ALMANYA MİLLİ TAKIMI'NI BIRAKTI

İspanya ekibi Barcelona'nın Türk asıllı Alman futbolcusu İlkay Gündoğan, milli takım kariyerini sonlandırdığını duyurdu. 33 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Birkaç hafta düşündükten sonra milli takım kariyerimi sonlandırma zamanının geldiği sonucuna vardım." ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading