Fenerbahçe'de 3 KAP birden geliyor! İşte o yıldızlar

Fenerbahçe'de 3 KAP birden geliyor! İşte o yıldızlar

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de hareketli bir hafta yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin bu hafta kadorsuna katacağı 3 yıldız futbolcunun İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Ardından imza töreni ile resmiyete kavuşacak transferler taraftarı heyecanlandırmaya yetti. İşte detaylar..

Spor

15.07.2024, 16:18

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transferde gaza basmış durumda.

Takımın başına geçen Mourinho'nun raporu doğrultusunda harekete geçen sarı lacivertli ekibin bu hafta 3 isme imza atması bekleniyor.

Galatasaray'ın güneminde yer Alanyaspor'un sağ kana toyuncusu Oğuz Aydın ile Fenerbahçe 4 yıllık anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki futbolcununyarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 3 senedir Akdeniz ekibinde forma giyen Aydın, bu sezon 13 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe'nin bir diğer transferi ise Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun oldu.

EURO2024'ün ardından tatile giden milli futbolcu, sarı lacivertli ekiple 2 yıllık sözleşme imzalamak için yarın İstanbul'a gelecek.

33 yaşındaki santfor, geçen sezon 11 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe'de büyük heyecanla beklenen transferleden biri de Allan Saint Maximin oldu.

Alaşmaya çok yakın olduğu belirtilen Fenerbahçe, 27 yaşındali kanat oyuncunu kiralamak için Suudi ekibi Al Ahli'yle prensipte anlaştı. Yıldız futbolcu sağlık kontrolü ve imza için bu hafta İstanbul'a gelecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading