Yandex Metrica

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor, Süper Lig ekibine imza atıyor

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor, Süper Lig ekibine imza atıyor

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun planları arasında yer almayan Emre Mor'un Hatayspor'a imza atması bekleniyor.

Spor

10.09.2024, 12:49

Trendyol Süper Lig'de bir maç fazlasıyla lider durumda bulunan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği isimlerle yollar tek tek ayrılırken sarı-lacivertli ekipte bir ayrılık daha yaşanmak üzere.

Karagümrük'ten transfer edilen ancak geldiği günden bu yana beklentilerin uzağında kalan Emre Mor, Jose Mourinho'nun da gözüne giremedi.

Trabzonspor - Beşiktaş derbisinin VAR hakemi açıklandı Trabzonspor - Beşiktaş derbisinin VAR hakemi açıklandı Haberi Görüntüle

HATAYSPOR, EMRE MOR'U İSTİYOR

Süper Lig'den birçok takımın kadrosunda görmek istediği Emre Mor'un yeni takımı şekilleniyor.

Jose Mourinho'nun planları arasında yer almayan Mor'a Süper Lig'de talip çıktı.

Hatayspor'un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, Mor'u kadrosunda görmek istiyor.

Fenerbahçe ile masaya oturan Hatayspor, Mor transferi için büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Köyüme döneceğim! Galatasaray'da Icardi bilmecesi: O iddia ortalığı yangın yerine çevirdi Köyüme döneceğim! Galatasaray'da Icardi bilmecesi: O iddia ortalığı yangın yerine... Haberi Görüntüle

SİVASSPOR DA İSTİYOR

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, “Emre Mor’un ismi Sivasspor ile anılıyor. Neler söylersiniz?” sorusuna “Emre Mor’u ilk bulan kişi benim desem yanlış olmaz. Fatih Terim hocama ilk söyleyen benim. İzleyince çok beğenmiştim.Emre çok yetenekli, ve beğeniyorum. Alınırsa mutlu olurum." şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading