Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor Süper Lig ekibine imza attı

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor Süper Lig ekibine imza attı

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun kadro planlamasında düşünmediği Emre Mor'un bonservisini Eyüpspor'a kiraladı.

Spor

14.09.2024, 09:57

Transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kalırken Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşti.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun planları arasında yer almayan Emre Mor, Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'a kiralandı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Emre Mor, kiralık olarak Eyüpspor Kulübü’ne transfer olmuştur. Oyuncumuza sakatlıktan uzak bir sezon diliyoruz.''

PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! Haberi Görüntüle

EYÜPRSPOR'DAN AÇIKLAMA

Eyüpspor'dan yapıulan açıklamada ise ''ikas Eyüpspor’umuz, Emre Mor’un kiralık transferi için kulübü Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.'' denildi.

Asbaşkan Fatih Kulaksız, açıklamasında ''Öncellikle Emre Mor transferinin gerçekleşmesinde bize kolaylık sağlayan Fenerbahçe Kulubü’ne ve Sayın Ali Koç’a teşekkür ediyoruz. Emre Mor çok genç yaşta A Milli Takım seviyelerini yakalamış, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi büyük takımlarda forma giymiş önemli bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon istediği performansı yakalayamadığını düşünüyor. Biz kendisine burada yeni bir sayfa açma fırsatı verdik. Kendisi de buraya son derece özverili, heyecanlı ve enerjisi yüksek bir şekilde geldi. Bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.

Basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümüne neden olmuştu! Alkollü şoförün ifadesi ortaya çıktı Basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümüne neden olmuştu! Alkollü şoförün ifadesi ortaya... Haberi Görüntüle

''YENİ BİR SAYFA AÇTIM''

Emre Mor, ise imzayı attıktan sonra ''Buraya geldiğim için çok mutluyum. Yeni bir sayfa açtım. ikas Eyüpspor için en iyisini yapmaya çalışacağım. Bana tekrardan kendimi kanıtlama fırsatı verdiği için Eyüpspor Kulübü’ne teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading