Yandex Metrica

Fenerbahçe'de bomba transfer! İki yıllık anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'de bomba transfer! İki yıllık anlaşma sağlandı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, En Nesyri transferi için geri sayıma geçerken bomba bir iddia ortaya atıldı. Lazio forması Gustav Isaksen ile anlaşma sağladığı ileri sürüldü

Spor

21.07.2024, 15:37

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, yaptığı önemli transferlerle dikkat çekerken yeni bir iddia orta atıldı.

Yaz transfer döneminde Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Allan Saint-Maximin ve Levent Mercan'ı kadrosuna sarı lacivertli ekip, geçen sezon kiralık olarak oynayan Çağlar Söyüncü'nün bonservisini aldı.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kadrosu belli oldu! 4 isim kesik yedi Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kadrosu belli oldu! 4 isim kesik yedi Haberi Görüntüle

EN NESYRİ GELİYOR

Sevilla'nın Faslı yıldızı Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katmaya hazırlanan sarı lacivertli ekip, La Liga takımıyla aradaki son pürüzleri de hallettikten sonra transferi tamamlayacak.

Ismail Jakobs'un maliyeti açıklandı Ismail Jakobs'un maliyeti açıklandı Haberi Görüntüle

ISAKSEN İDDİASI

Çizme basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe Serie A ekibi Lazio'nun 23 yaşındaki Danimarkalı sağ kanat oyuncusu Gustav Isaksen ile anlaştı.

Haberin içeriğinde sarı lacivertli yönetimin sağ kanadın yanı sıra sol kanat ve forvette de oynayabilen 23 yaşındaki oyuncu ile 2028 yılına kadar anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Galatasaray'da peş peşe ayrılık! KAP'a bildirildi Galatasaray'da peş peşe ayrılık! KAP'a bildirildi Haberi Görüntüle

YILLIK 2 MİLYON EURO

Danimarkalı futbolcuya transferin gerçekleşmesi Fenerbahçe, halinde yıllık 2 milyon Euro ödeyeceği aktarıldı.

Lazio ile 40 maçta görev alan Isaksen, 3 golve 4 asistlik performans sergiledi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading