Fenerbahçe'de büyük şok: Ryan Kent dayak yedi! Hangi futbolcunun eşine mesaj attı?

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin sözleşmesini fesih ettiği Ryan Kent için bomba bir iddia ortaya atıldı. Ryan Kent'in Fenerbahçe'den bir futbolcunun eşine mesaj attığı öne sürüldü. 

Spor

22.10.2024, 12:16

Fenerbahçe geçtiğimiz yaz transfer döneminde Rangers takımından Ryan Kent'i  sözleşme bitmesi hasebiyle bonservizsiz bir şekilde kadrosuna kattı. Büyük beklentiler içerisinde transfer edilen İngiliz futbolcu, istenileni verilemedi. Mutsuz ve memnuniyetsiz tavırları ile dikkat çeken Ryan Kent, sarı lacivertli ekipte psikolojik sorunlarla uğraştı.

Geçtiğimiz sezonun devre arası ve bu yaz transfer sürecinde birçok takımın teklif almasına rağmen kabul etmeyen İngiliz futbolcu, ısrarla Fenerbahçe'de kalmak istedi. Fenerbahçe yaşanan bu durum sonrasında geçtiğimiz günlerde oyuncu ile karşılıklı anlaşarak yolları ayrıdı.

Fenerbahçe'de mutsuz görüntüsünü üzerinden atamayan Ryan Kent hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Emre Bol, Rönesanspor Youtube kanalında Rasim Ozan Kütahyalı ile yapmış oldukları Kupa İkilisi programında gündeme sarsaracak bir açıklamada bulundu.

Emre Bol Ryan Kent'in Fenerbahçe'de bir futbolcunun eşine mesaj atması gerekçesiyle darp edildiğini iddia etti. Sosyal medyada viral olan konuyla ilgili Fenerbahçe'den henüz bir açıklama gelmedi.

Emre Bol yaptığı açıklamada, "Ryan Kent, Fenerbahçe’de Yugoslav bir futbolcunun eşine mesaj atıyor. Bunu, Samandıra’da tekme tokat dövüyorlar" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading