Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'de çifte ayrılık: Biri imzayı attı diğeri de yolda

Fenerbahçe'de çifte ayrılık: Biri imzayı attı diğeri de yolda

Konyaspor, Fenerbahçe'den Umut Nayir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Konyaspor ve Fenerbahçe, Melih Bostan transferi için anlaşmaya vardı. Oyuncu tarafı ile sözleşme detayları görüşülüyor.  

Spor

25.07.2024, 16:41

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de kalacak ve gidecek isimler yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği isimlerle tek tek yollar ayrılıyor.

Ünlü voleybolcu evinde ölü bulundu! Nilüfer Belediyespor'dan acı haber... Ünlü voleybolcu evinde ölü bulundu! Nilüfer Belediyespor'dan acı haber... Haberi Görüntüle

UMUT NAYİR KONYASPOR'A İMZA ATTI

Geçtiğimiz sezon Ümraniyespor'dan transfer edilen ancak beklentileri karşılayamadığı için farklı bir takıma kiralanan Umut Nayir'in Fenerbahçe kariyeri sona eriyor.

Milli futbolcu, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Böylelikle Umut Nayir yeni sezonda Konyaspor için ter dökecek.

Beşiktaş - Lugano rövanş karşılaşması bugün mü oynanacak? Beşiktaş - Lugano maçı hangi kanalda ve şifreli mi yayınlanacak? Beşiktaş - Lugano rövanş karşılaşması bugün mü oynanacak? Beşiktaş -... Haberi Görüntüle

MELİH BOSTAN DA KONYASPOR YOLUNDA

Öte yandan Konyaspor ve Fenerbahçe, Melih Bostan transferi için anlaşmaya vardı. Oyuncu tarafı ile sözleşme detayları görüşülüyor.

İstanbul'da sağlık kontrolünden geçen genç golcü bonservisi ile birlikte alınacak. Konya'ya gelerek imza atacak Melih Bostan, daha sonra Slovenya'ya giderek kampa katılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading