Yandex Metrica

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Sözleşme karşılıklı feshedildi

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Sözleşme karşılıklı feshedildi

Fenerbahçe, Brezilyalı stoperi Luan Peres'in sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini açıkladı. Deneyimli oyuncu ülkesine dönmeye hazırlanıyor.

Spor

03.09.2024, 15:09

Fenerbahçe, iki yıl önce Marsilya'dan 5.23 milyon euro bedelle transfer ettiği Luan Peres ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 30 yaşındaki Brezilyalı stoperin sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedildi ve bu gelişme Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirildi.

Süper Lig'in yeni sponsoru resmen belli oldu Süper Lig'in yeni sponsoru resmen belli oldu Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN PLANLARINDA YER BULAMADI

Fenerbahçe'de beklenen performansı sergileyemeyen Luan Peres, teknik direktör José Mourinho'nun gelecek planlarında yer almadı. Bu nedenle, Sarı-Lacivertli kulüp oyuncuyla yollarını ayırma kararı aldı. Luan Peres, Fenerbahçe formasıyla geçirdiği iki yıl boyunca sadece 23 maça çıkabildi ve toplamda 1708 dakika sahada kalabildi.

Galatasaray'da flaş ayrılık: Sergio Oliveira'dan yeni takımına 2 yıllık imza Galatasaray'da flaş ayrılık: Sergio Oliveira'dan yeni takımına 2 yıllık imza Haberi Görüntüle

BREZİLYA'YA DÖNÜYOR

Luan Peres'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından, oyuncunun Brezilya'ya dönüyor. Fenerbahçe'den yapılan son resmi açıklamada "Profesyonel Futbol A Takım Futbolcularımızdan Luan Peres’in kalıcı transferi konusunda Brezilya’nın Santos Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz." ifadeleri ile yeni adresi kamuoyuna duyuruldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading