Yandex Metrica

Fenerbahçe'de gözden düşmüştü! Krunic cebine göre transfer peşinde

Fenerbahçe'de gözden düşmüştü! Krunic cebine göre transfer peşinde

Fenerbahçe'nin planları arasında yer almayan Rade Krunic, transfer için Al-Wahda'yı tercih etti. Kızılyıldız'ın da ilgilendiği tecrübeli futbolcunun, maaş kaybı yaşamadan yeni takımına katılacağı bildirildi.

Spor

02.09.2024, 11:10

Fenerbahçe'nin 3.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Rade Krunic, teknik direktör José Mourinho'nun beklentilerini karşılayamayarak gözden düştü. Portekizli teknik adam, Krunic ve Zajc için "Benim fikirlerime ve oynatmak istediğim oyuna uymuyorlar" açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamanın ardından Krunic'in takımda kalma ihtimali iyice azalmıştı.

Türk sporunun acı kaybı: Milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında hayatını kaybetti Türk sporunun acı kaybı: Milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında... Haberi Görüntüle

BAE KULÜBÜYLE ANLAŞTI

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Krunic için Birleşik Arap Emirlikleri'nin köklü kulüplerinden Al-Wahda devreye girdi. Aynı zamanda Sırbistan'ın Kızılyıldız kulübünün de ilgisini çeken 30 yaşındaki futbolcu, maaş kaybı yaşamamak adına Al-Wahda'yı tercih etti.

Milliyet'in haberine göre, Fenerbahçe'den yıllık 2.5 milyon euro kazanan Krunic, Al-Wahda ile benzer bir ücrette anlaşarak yeni takımına katılmayı kabul etti. Krunic, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 4 maça çıkıp 223 dakika süre almış ancak skor katkısı sağlayamamıştı.

PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! Haberi Görüntüle

KRUNIC'İN KARARI

Rade Krunic'in Al-Wahda ile anlaşmaya varması, Fenerbahçe'nin orta saha rotasyonunda yeni planlamalar yapmasına yol açacak. Mourinho'nun taktiksel beklentilerine uymayan futbolcunun takımdan ayrılması, Sarı-Lacivertliler'in transfer çalışmalarına hız kazandırabilir. Krunic'in transferi, Fenerbahçe'nin kadroda revizyona gitme planları doğrultusunda önemli bir adım olarak görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading