Fenerbahçe’de maaş krizi: Osayi-Samuel imzalamazsa ara transferde satılacak!

Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncusu Bright Osayi-Samuel ile ilgili önemli bir krizle karşı karşıya. 2021 yılında kadroya katılan Nijeryalı futbolcunun mevcut sözleşmesinin sona ermesine kısa bir süre kala, yeni anlaşma konusunda yaşanan görüşmeler tıkanmış duruma geldi. 

Spor

09.10.2024, 12:05

Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bright Osayi-Samuel ile yeni bir sözleşme için görüşmeleri devam ediyor. 2021 yılında 500 bin euro karşılığında kadroya katılan Nijeryalı futbolcu ile yapılan görüşmelerde maaş konusunda anlaşmazlık yaşanıyor. 

Sergen Yalçın, Avrupa kariyeri yapmayı elinin tersiyle itmişti! Schalke yeni teknik direktörünü açıkladı Sergen Yalçın, Avrupa kariyeri yapmayı elinin tersiyle itmişti! Schalke yeni... Haberi Görüntüle

YÖNETİM MALİYETİ ÇOK YÜKSEK BULDU

Osayi-Samuel’in 2.5 milyon euro garanti ücret ve bonuslar talep ettiği, sarı-lacivertli yönetimin ise bu rakamı yüksek bulduğu ifade ediliyor.

TFF atamaları yaptı! İşte Süper Lig'de 8. haftanın hakemleri TFF atamaları yaptı! İşte Süper Lig'de 8. haftanın hakemleri Haberi Görüntüle

ARA DÖNEMDE SATILABİLİR 

Fenerbahçe, oyuncunun maaş talebini karşılamaya çalışsa da, taraflar arasında henüz bir uzlaşma sağlanmış değil. Eğer iki taraf anlaşmaya varamazsa, Fenerbahçe yönetimi Osayi-Samuel’i ara transfer döneminde satmayı planlıyor.

26 yaşındaki Osayi-Samuel, Fenerbahçe formasıyla 145 maça çıktı ve 7 gol, 14 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe, oyuncudan gelir elde edebilmek adına sezon sonunu beklemeden bu ayrılığı gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading