Yandex Metrica

Fenerbahçe'de sıra geldi 6 numara transferine! Mourinho'nun listesinde olan 3 yıldız

Fenerbahçe'de sıra geldi 6 numara transferine! Mourinho'nun listesinde olan 3 yıldız

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, şampiyonluk hasretini bitirmek için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Üst üste transferleri patlatan sarı lacivertli ekip son olarak Faslı golcü En Nesyri renklerine bağlamasının ardından 6 numara için yolları sıvadı. İşte detaylar...

Spor

25.07.2024, 17:39

2024-2025 sezonu için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, bu sezon hata yapmak istemiyor. Şampiyonluk hasretini bitirmeyi planlayan sarı lacivertli ekip, Avrupa'da da ciddi bir ilerle kaydetmek istiyor.

Buna göre takımın başına geçen Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer atağına geçen Fenerbahçe, üst üste yıldız isimleri açıkladı.

Son olarak Sevilla'dan 19.5 milyon Euro karşılığında Faslı golcü En Nesyri'yi kadrosuna katan Kanarya, Fred'in yanına ön libero mevkisinde savunma yönü güçlü kesici bir orta saha arayışına girdi.

Son dakika... Aslan kendine geldi: Galatasaray, Adana'da gol oldu yağdı Son dakika... Aslan kendine geldi: Galatasaray, Adana'da gol oldu yağdı Haberi Görüntüle

3 İSİM LİSTEDE

Portekizli tekik adam 6 numara transferi için dünyaca ünlü 3 ismi listesine aldı.

Sarı lacivertli yönetim, iki oyuncu için fiyat araştırması yaparken, diğer isim için de kiralık formülü üzerinde durduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe Amrabat transferini açıkladı! İşte sözleşmenin detayları Fenerbahçe Amrabat transferini açıkladı! İşte sözleşmenin detayları Haberi Görüntüle

MOURİNHO'NUN İSTEDİĞİ 3 YILDIZ

Fiorentina forması giyen 27 yaşındaki Faslı futbolcu Softan Amrabat, listenin başındaki isimlerden biri.

Kulübüyle sözleşmesi 2025 yılında bitecek olan Amrabat'ın güncel piyasa değeri 22 milyon Euro.

Bir diğer isim Burnley forması giyen 26 yaşındali Norveç asıllı Sander Berge, Mourinho'nun listesinde yer alıyor. 

Burnley ekibiyle sözleşmesi 2027 yılında bitecek olan orta saha oyuncusunun piyasa değeri 20 milyon Euro olarak belirtildi.

Ve son isim Nottingham Forest forması giyen 28 yaşındali Ibrahim Sangre, sarı lacivertli ekip 28 yaşındaki futbolcu için ısrarcı.

Fildişi Sahili Sangre'nin piyasa değeri 30 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading