Yandex Metrica

Fenerbahçe'den ayrılmıştı! Yeni takımına imzayı attı

Fenerbahçe'den ayrılmıştı! Yeni takımına imzayı attı

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Norveçli futbolcu Joshua King, Fransız ekibi Toulouse'a transfer oldu ve 13 numaralı formayı giyecek.

Spor

29.08.2024, 17:09

Fenerbahçe'de iki sezon boyunca forma giyen Joshua King, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte serbest statüye geçmişti. Norveçli futbolcunun yeni durağı, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Toulouse oldu. Kulüp, resmi olarak yaptığı açıklamada King'in transferini duyururken, oyuncunun 13 numaralı formayı giyeceğini belirtti.

2024 Galatasaray- Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta? Galatasaray'ın derbi tarihleri... 2024 Galatasaray- Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta? Galatasaray'ın derbi... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEKİ PERFORMANSI

Joshua King, Fenerbahçe kariyerinde 54 maça çıkarak, 12 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi. Sarı-lacivertli forma altında özellikle son sezonunda beklenen performansı tam olarak gösteremeyen King, şimdi kariyerine Toulouse'ta devam edecek.

Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Ücreti ve talipleri artıyor Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Ücreti ve talipleri artıyor Haberi Görüntüle

TOULOUSE'UN YENİ GOLCÜSÜ JOSHUA KING

Fransa Ligue 1'de mücadele eden Toulouse, Joshua King'i kadrosuna katarak hücum hattını güçlendirdi. King, Toulouse formasıyla Ligue 1'de yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor ve Fransız ekibinin hücum gücüne önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading