Yandex Metrica

Fenerbahçe'den Cenk Tosun'a resmi teklif

Fenerbahçe'den Cenk Tosun'a resmi teklif

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın milli yıldızı Cenk Tosun ile ilgili transfere yönelik söylentiler yerini daha ciddi hamlelere bıraktı. İddiaya göre Fenerbahçe Cenk Tosun'a resmi teklif yaptı. 

Spor

12.07.2024, 15:12

Fenerbahçe yeni sezon için transfer hazırlıklarını sürdürürken, bir süredir Cenk Tosun transferine yönelik söylentiler artmaya başlamıştı. Beşiktaş'ın yıldızı Cenk Tosun ise Beşiktaş ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından hangi takıma gideceği merak ediliyordu. İddiaya göre Fenerbahçe Cenk Tosun'la ikili görüşmelerinin ardından ilk resmi teklifini de yaptı.

Son dakika... Youssef En-Nesyri transferi bitti! Sevilla'dan kritik açıklama Son dakika... Youssef En-Nesyri transferi bitti! Sevilla'dan kritik açıklama Haberi Görüntüle

TRANSFER SÖYLENTİLERİNİ GEÇİŞTİRMİŞTİ

EURO 2024 öncesi ve turnuva boyunca Cenk Tosun'un hangi takımla anlaşacağı ve sözleşme imzalayacağı merak ediliyordu. Beşiktaş'ın yıldızı kulüp ile olan sözleşmesinin bitmesiyle beraber Beşiktaş'tan teklif gelmemesi sebebiyle başka takımlarda da oynama ihtimaline karşı EURO 2024 parlayabileceği düşüncesiyle turnuva boyunca transfer söylentileri ve dedikodularından uzak durmuş ve gelen soruları geçiştirmişti. Odak noktasına milli takımın EURO 2024'teki başarısını alan yıldız oyuncunun turnuvanın bitmesiyle beraber hakkındaki transfer söylentileri yeniden alevlenmeye başladı.

Fenerbahçe'nin Cenk Tosun'a ilgisi olduğu ve transfer için hamle yapacağı kulislerde konuşuluyordu.

Fenerbahçe'de çifte ayrılık: Biri imzayı attı diğeri de yolda Fenerbahçe'de çifte ayrılık: Biri imzayı attı diğeri de yolda Haberi Görüntüle

RESMİ TEKLİF İDDİASI

Yağız Sabuncuoğlu'nun X hesabından paylaştığı kulis bilgisine göre, Fenerbahçe Cenk Tosun'a resmi teklifte bulundu. Ancak Fenerbahçe'nin sunduğu maaş ve kontrat süresi hakkında bir detay henüz kulislere veya medyaya yansımış değil.

Fenerbahçe ve Cenk Tosun arasında kontrat imzalanıp imzalanmayacağı ise ilerleyen günlerde netleşecek. Tüm futbolseverler yapılacak resmi açıklamaları bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading