Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'den çifte transfer bombası: Allan Saint-Maximin'e izin çıktı Merih Demiral yolda

Fenerbahçe'den çifte transfer bombası: Allan Saint-Maximin'e izin çıktı Merih Demiral yolda

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, kariyerini Suudi Arabistan'da sürdüren Merih Demiral ve Allan Saint-Maximin'i kadrosuna katmaya çok yakın. Suudi kulübü, Allan Saint-Maximin'e izin verirken Merih Demiral ise yolda.

Spor

09.07.2024, 11:16

Yeni sezonun hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de gözler yapılacak transferlere çevrildi.

Faslı golcü En-Nesyri’nin transferi için İspanyol kulübü Sevilla ile 20 milyon Euro’ya anlaşma sağlayan Fenerbahçe, yeni bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

Sol kanat bölgesine adam eksiltebilen hızlı bir oyuncu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin tranferinde mutlu sona çok yakın.

Al Ahli Teknik Direktörü Jaissle, yeni sezonda Merih Demiral, Allan Saint-Maximin ve Firmino'nun planları içinde olmadığını yönetime bildirdi. Kulüp, üç futbolcu için gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldı. 

İspanyol yıldızdan, Suudi ligi takımına 4 yıllık imza İspanyol yıldızdan, Suudi ligi takımına 4 yıllık imza Haberi Görüntüle

MAXİMİN, MOURİNHO İLE GÖRÜŞTÜ

Bu kapsamda BBC Arabic, dikkat çeken bir habere imza attı. Fenerbahçe, Al Ahli ile Saint-Maximin transferi için anlaşmaya çok yakın. Al Ahli, Allan Saint-Maximin'e Fenerbahçe ile sözleşme şartlarını görüşmesi için izin verdi. Jose Mourinho sürece dahil oldu ve bugün hem Al Ahli hem de Allan Saint-Maximin ile görüşme gerçekleştirdi.

Başakşehir'in Konferans mücadelesi şifresiz yayınlanacak! Başakşehir - İberia Tiflis maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda? Başakşehir'in Konferans mücadelesi şifresiz yayınlanacak! Başakşehir - İberia Tiflis maçı... Haberi Görüntüle

MAXİMİN, FENERBAHÇE'YE 'EVET' DEDİ

Teknik direktör Jose Mourinho ile görüştükten sonra Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul eden Allan Saint-Maximin takım arkadaşlarına veda etti. Gelecek sezon Al-Ahli'de kadro dışı kalacağını öğrenen yıldız futbolcu, sarı lacivertli takıma katılmaya karar verdi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco transferi sonuçlandırmak için bastırıyor. Transferin yakın zamanda tamamlanıp açıklanması bekleniyor. 

Başakşehir - St. Patrick’s maçı ilk 11'i açıklandı! Başakşehir - St. Patrick’s maçı ilk 11'i açıklandı! Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL YOLDA

Türkiye'nin EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 yendiği maçta 'Bozkurt' selamı verdiği için UEFA tarafından 2 maçla cezalandırılan Merih Demiral da yol ayrımında. Al Ahli kulübü Fenerbahçe'nin Merih Demiral ile transfer görüşmeleri yapmasına izin verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading