Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'den flaş karar! Osayi-Samuel hikayesi bitti

Fenerbahçe'den flaş karar! Osayi-Samuel hikayesi bitti

Fenerbahçe, sözleşmesinin son yılına giren Bright Osayi-Samuel ile yeni sözleşme görüşmelerinde henüz anlaşma sağlayamadı. Sarı-Lacivertliler, Nijeryalı oyuncu için yol haritasını belirledi.

Spor

12.07.2024, 10:19

Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde QPR'den 508 bin euroya kadrosuna kattığı Bright Osayi-Samuel, sözleşmesinin son yılına girdi. Sarı-Lacivertliler, başarılı sağ bekle yapılan yeni sözleşme görüşmelerinden henüz sonuç alamadı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe'den yıllık 1.8 milyon euro kazanan Osayi-Samuel, yeni sözleşme için 2.5 milyon euro talep etti. Yönetim, bu talebi yüksek buldu ve görüşmeleri ileri bir tarihe erteledi.

Fenerbahçe transferi açıkladı: Genç futbolcu Belçika ekibine kiralandı Fenerbahçe transferi açıkladı: Genç futbolcu Belçika ekibine kiralandı Haberi Görüntüle

YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Fenerbahçe, Osayi-Samuel'i 2024-25 sezonu sonunda bedavaya kaptırmak istemiyor. Bu nedenle, Nijeryalı futbolcuyla anlaşamaması durumunda sezon sonunu beklemeden gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.

Devler Ligi eşleşmeleri belli oluyor! Yeni formatla ilk kura heyecanı Devler Ligi eşleşmeleri belli oluyor! Yeni formatla ilk kura heyecanı Haberi Görüntüle

OSAYI-SAMUEL'İN PERFORMANSI

Geride bıraktığımız sezonda 39 maça çıkan Osayi-Samuel, 3061 dakika sahada kaldı. Bu süre zarfında 4 gol ve 6 asistlik skor katkısı verdi. Başarılı performansına rağmen, yeni sözleşme görüşmelerinde yaşanan anlaşmazlık, Fenerbahçe'nin alternatif yollar aramasına neden oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading