Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'den göndermeli paylaşım: Hurdacı ve Batman maskesi

Fenerbahçe'den göndermeli paylaşım: Hurdacı ve Batman maskesi

Fenerbahçe, Alanyaspor'da forma giyen Oğuz AYdın ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan milli futbolcunun tranfserini sosyal medyada duyuran Fenerbahçe, ezeli rakibine gönderme yaptı. 

Spor

17.07.2024, 10:36

Transferde hızlanan Fenerbahçe, son olarak Alanyaspor'da forma giyen Oğuz Aydın'la 4 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Kadrosuna son olarak  Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'yü katan sarı lacivertli ekip, llan Saint-Maximin, Cenk Tosun'la görüşmelere başlandığını KAP'a bildirirken Galatasaray'ın istediği futbolcu Oğuz Aydın'ı resmiyete kavuşturdu.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, kanat oyuncusu Oğuz Aydın’ın transferi için kendisi ve kulübü Corendon Alanyaspor ile anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki millî futbolcu, kendisini 4 yıllığına Sarı Lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Oğuz Aydın’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor, Fenerbahçemiz ile nice şampiyonluklar diliyoruz." denildi.

Milli Takım'ın maçı ne zaman ve hangi takımla oynanacak? Milli Takım'ın maçı ne zaman ve hangi takımla oynanacak? Haberi Görüntüle

GALATASARAY'A OLAY GÖNDERME

Oğuz Aydın transferini sosyal medya hesabından bir videolu paylaşımla duyuran Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'a gönderme yaptı

Videoda, Oğuz Aydın'ın telefonu çalarken milli futbolcu kulaklarını tıkadı. Videonun devamında ise Oğuz Aydın'ın telefonunu meşgule atarken ekranda "Florya" ismi görüldü. 

Telefonun meşgule atılmasının ardından "Aradığınız kişi şu anda meşgul, lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz" ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu? Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu? Haberi Görüntüle

HURDACIDA BATMAN MASKESİ

Fenerbahçe'nin 'Florya' göndermeli Oğuz Aydın paylaşımında Michy Batshuayi detayı dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading