Yandex Metrica

Fenerbahçe'den KAP'a 347 milyon TL'lik dev anlaşma bildirimi

Fenerbahçe'den KAP'a 347 milyon TL'lik dev anlaşma bildirimi

Fenerbahçe, Otokoç ile 2024/2025 sezonu için 347 milyon TL değerinde göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Spor

01.07.2024, 16:01

Fenerbahçe, forma göğüs reklamı için Otokoç ile bonuslar dahil toplam 347 milyon TL'lik bir sponsorluk anlaşması imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Arda Güler'in yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı gündem oldu! İşte o döneme ait... Arda Güler'in yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı gündem oldu! İşte... Haberi Görüntüle

SPONSORLUK DETAYLARI

Sarı-lacivertli kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın forma göğüs reklamında ve diğer muhtelif mecralarda OTOKOÇ markasının kullanılacağı belirtildi.

2024/2025 sezonunu kapsayan anlaşmanın detayları şu şekilde açıklandı:

Temel sözleşme bedeli: Otokoç Otomotiv A.Ş. ile yapılan sözleşmenin bedeli 243.582.500 TL + KDV olarak belirlenmiştir.

Başarı bonusları: Yurt içi ve yurt dışındaki lig ve kupa organizasyonlarından elde edilecek başarılar doğrultusunda azami 103.522.563 TL + KDV net başarı primi ödenecektir.

Trabzonspor, Rumen yıldızı KAP'a bildirdi! Transfer resmen bitti Trabzonspor, Rumen yıldızı KAP'a bildirdi! Transfer resmen bitti Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN YATIRIMCILARA DUYURU

Fenerbahçe, KAP'a yaptığı açıklamada, "Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur" ifadesine yer vererek, bu önemli sponsorluk anlaşmasının yatırımcılar ve kamuoyu ile paylaşıldığını belirtti.

Fenerbahçe'nin Otokoç ile yaptığı bu yüksek bütçeli sponsorluk anlaşması, kulübün mali yapısını güçlendirmesi ve sportif başarılarına katkı sağlaması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading