Yandex Metrica

Fenerbahçe'den Lazar Samardzic bombası: Transfer an meselesi: İtalyanlar rakamı duyurdu

Fenerbahçe'den Lazar Samardzic bombası: Transfer an meselesi: İtalyanlar rakamı duyurdu

Fenerbahçe, Samardzic transferinde en avantajlı takım konumuna geçti. Lazio, teklifinin reddedilmesinin ardından transferden çekildi. Bonuslar dahil 20 milyon euro öneren Fenerbahçe, teklifini düz 20 milyon euro'ya çevirmesi halinde Udinese ile el sıkışabilir.

Spor

29.06.2024, 13:41

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe'de gözler yapılacak transferlere çevrildi.

Orta sahayı kuvvetlendirmek isteyen Mourinho, bu bölge için İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giyen Sırp oyuncu Lazar Samardžić'i kadroda görmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe yönetimi, Sırp futbolcu Lazar Samardžić transferini bitirmek istiyor.

Fenerbahçe, Udinese forması giyen Lazar Samardžić için resmi teklif yaptı. Fenerbahçe, İtalyan kulübüne bonuslar dahil 20 milyon euroluk bir teklif yaptı.

Türkiye - Çekya milli maç ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? EURO 2024 yolunda kader maçı: İşte muhtemel 11'imiz Türkiye - Çekya milli maç ne zaman, saat kaçta hangi... Haberi Görüntüle

TRANSFER AN MESELESİ

İtalyan medasyıdna bıgün çıkan haberlerde yeni bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe, Lazar Samardzic transferinde en avantajlı takım konumunda. Lazio, teklifinin reddedilmesinin ardından bu transferden çekildi. Bonuslar dahil 20 milyon euro öneren Fenerbahçe, teklifini düz 20 milyon euro'ya çevirmesi halinde Udinese ile el sıkışabilir.

Son dakika... Türkiye'nin olası rakibi belli gibi: Fransa'dan beklenmedik puan kaybı, Avusturya'dan beklenmedik galibiyet Son dakika... Türkiye'nin olası rakibi belli gibi: Fransa'dan beklenmedik puan... Haberi Görüntüle

UDINESE KARNESİ

22 yaşındakş orta saha oyuncusu Samardzic, geçtiğimiz sezon Udinese ile 34 maça çıkarken 6 gol atıp 2 de asist yaptı. Lazar Samardzic, Sırbistan formasıyla Euro 2024'te 2 maçta süre aldı.

Volkan Demirel'in acı günü: Babası ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti Volkan Demirel'in acı günü: Babası ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

BECAO VE TADİC'TEN BİLGİ ALDI

Öte yandan Lazar Samardžić, daha önce birlikte forma giydiği Rodrigo Becão ve Dusan Tadić'ten Fenerbahçe hakkında bilgi aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading