Fenerbahçe'den sağ bek takviyesi! Osayi ile yollar ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'den sağ bek takviyesi! Osayi ile yollar ayrılıyor mu?

Fenerbahçe, Ocak ayı transfer planlamasına başladı. Sarı lacivertli ekip, teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde eksik bölgeleri tespit etti. Fenerbahçe, verilen bu rapor doğrultusunda transfer yapacak.  

Spor

18.10.2024, 10:47

Fenerbahçe, ligde son haftayı 'BAY' geçirmesi ve son milli maçların gelişiyle beraber bu uzun arayı iyi değerlendirdi. Takımda birçok isim izin kullanarak stres atarken, teknik direktör Jose Mourinho'da kızının düğününü gerçekleştirerek üzerindeki baskıdan kurtulmayı başardı.

Fenerbahçe, bunların yanı sıra bu uzun arada Ocak ayının planlarını da yaptı. Sarı lacivertli yönetim Jose Mourinho ile transfer planlamasına ilişkin bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, eksik bölgeleri ve transfer planlamasını yönetime iletti.

İngilizler bu sefer de onu istiyor! Fenerbahçe'ye Portekizli şoku İngilizler bu sefer de onu istiyor! Fenerbahçe'ye Portekizli şoku Haberi Görüntüle

SAĞ BEKE TAKVİYE

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı sonrasında sol bekle beraber sağ beke de bir takviye istedi. Jose Mourinho, sağ bek bölgesi için bir iki isimi yönetime önerdi. Fakat öncelik olmadığını belirten Jose Mourinho, önermiş olduğu isimleri şartların oluşması durumunda transfer edeceğini belirtti.

İngilizler bu sefer de onu istiyor! Fenerbahçe'ye Portekizli şoku İngilizler bu sefer de onu istiyor! Fenerbahçe'ye Portekizli şoku Haberi Görüntüle

OSAYİ İLE YOLLAR AYRILIYOR MU?

Fenerbahçe'de bu senenin sonunda sözleşmesi bitecek olan Osayi Samuel'in durumu belirsizliğini koruyor. Henüz oyuncu tarafı ile temas kurmayan Fenerbahçe yönetimi, oyuncu ile ilgili maaş kararını vermiş değil. Oyuncu tarafı ise masaya oturulduğunda Fenerbahçe'den 2.5 Milyon Euro civarında bir maaş isteyeceği belirtiliyor.

Osayi Samuel 2020/2021 sezonun devre arasında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sağ kanat oyuncusu olarak transfer edilen Osayi Samuel, daha sonrasında Vitor Pereira döneminde sağ bek bölgesinde oynatıldı. Daha sonrasında Osayi Samuel, sağ bek bölgesinde takımın vazgeçilmezleri arasında kendisine yer buldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading