Yandex Metrica

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Umut Tohumcu için çılgın rakam

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Umut Tohumcu için çılgın rakam

Fenerbahçe, Hoffenheim forması giyen Umut Tohumcu için resmi temasa geçti. Futbol kariyerine merkez orta saha olarak devam eden Türk futbolcu, sol açıkta da forma giyebiliyor. 20 yaşındaki futbolcu için Hoffenheim ise kapıyı 7 milyon eurodan açtı.

Spor

10.09.2024, 16:49

Sezona 3 galibiyet ve bir beraberlikle başlayan Fenerbahçe'de transfer hamleleri devam ediyor.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun planları arasında yer alamayan futbolcularla vedalaşan Fenerbahçe, bir yandan genç yetenekleri kadrosuna katmanın yollarını arıyor.

Beşiktaş'tan Trabzonspor derbisi için dev prim Beşiktaş'tan Trabzonspor derbisi için dev prim Haberi Görüntüle

UMUT TOHUMCU İÇİN 7 MİLYON EURO

Bu doğrultuda hareket eden sarı-lacivertliler, gözünü Almanya'ya çevirdi. Fenerbahçe, Hoffenheim forması giyen Umut Tohumcu için resmi temasa geçti. 

Futbol kariyerine merkez orta saha olarak devam eden Türk futbolcu, sol açıkta da forma giyebiliyor. 20 yaşındaki futbolcu için Hoffenheim ise kapıyı 7 milyon eurodan açtı.

Transferi bitirmek ve yetenekli futbolcuyu kadrosuna katmanın planlarını yapan Fenerbahçe'nin rakamı düşürmeye çalıştığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Bundesliga'da 20 maçta forma giyen Umut Tohumcu, 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Trabzonspor- Beşiktaş maçı deplasman yasağı değişti! Trabzonspor- Beşiktaş maçı deplasman yasağı değişti! Haberi Görüntüle

UMUT TOHUMCU'YA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlar, Umut Tohumcu'nun Instagram'da Galatasaray Kulübü'nü takip etmesine büyük tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, genç futbolcunun Galatasaraylı olduğunu iddia ederek bu transfere karşı çıktı. Taraftarlar, mesajlarında bu transferin gerçekleşmemesini istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading