Fenerbahçe'den Szalai için büyük fedakarlık! İnanılmaz teklifi reddettiler

Fenerbahçe'ye Macar stoper Szalai için Zenit'ten 21 milyon euroluk teklif geldi. Rus ekibi oyuncuya da  2,5 milyon eurodan 4 yıllıtk teklif sundu. Ancak Szalai ayrılmak istemeyince transfer gerçekleşmedi.

Spor

23.01.2024, 22:12

Kim Min-Jae'yi Napoli'ye satan Fenerbahçe'de takımın bir diğer yıldız stoperi Attila Szalai'nin geleceği konusunda da  çarpıcı bir gelişme yaşandı. Bir süredir Macar futbolcu ile ilgilenen Zenit, inanılmaz bir teklifle sarı-lacivertli kulübün kapısını çaldı.

Türkiye - Karadağ karşılaşması şifreli mi? Türkiye kazanırsa A Ligi'ne mi yükselecek? Türkiye - Karadağ karşılaşması şifreli mi? Türkiye kazanırsa A Ligi'ne... Haberi Görüntüle

YILLIK 2.5 MİLYON EURO

Macaristan'ın Nemzetisport gazetesinin haberine göre Rus ekibi, Szalai için Fenerbahçe'ye tam 21 milyon euro önerdi. Ancak Attila Szalai, Zenit'e gitmek istemeyerek sarı-lacivertlilerde kalmayı tercih etti. Haberde Rus ekibi tarafından oyuncuya yıllığı 2.5 milyon eurodan dört senelik sözleşme teklif edildiği bilgisine de yer verilirken Szalai'nin teklifle ilgilenmediğini belirttiği ifade edildi.

Türkiye Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

YÖNETİM TAKDİR ETTİ

Genç savunmacının mevcut maaşının çok üstünde bir rakam olmasına karşın kalmayı tercih etmesi Fenerbahçe yönetiminin de takdirini gördü. Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un oyuncusuna güvendiği, Szalai'nin de bu durumun farkında olarak takımda kalmanın gelişimi açısından daha uygun olacağını düşündüğü belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading