Yandex Metrica

Fenerbahçe'den taraftarlarına müjde: Fred geri dönüyor!

Fenerbahçe'den taraftarlarına müjde: Fred geri dönüyor!

Fenerbahçe, Lille maçı hazırlıkları sırasında Fred'in sahalara dönüşü için geri sayımın başladığını duyurdu. Fenerbahçe taraftarını heyecanandıran bu gelişmenin ardından ise Brezilyalı yıldızın dönüşü için net bir tarih verilmese de haber pozitif etki yarattı.

Spor

11.08.2024, 15:39

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etmesinin ardından, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Lille ile oynayacağı maça odaklandı. Sarı-lacivertliler, bu kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde devam ediyor.

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetimindeki antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Ardından, kuvvet ve core çalışmaları yapıldı. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçlarla sona erdi. Adana Demirspor maçında ilk 11'de görev alan oyuncular ise günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.

Fatih Tekke'den flaş Trabzonspor açıklaması! Fatih Tekke'den flaş Trabzonspor açıklaması! Haberi Görüntüle

FRED İÇİN GERİ SAYIM

Lugano ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve bir süredir sahalardan uzak kalan Brezilyalı yıldız Fred, bireysel antrenmanlarına devam ediyor. Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından, Fred'in düz koşu yaparken çekilmiş bir fotoğrafı paylaşıldı. Paylaşımda kullanılan kum saati emojisi, Fred'in sahalara dönüşünün yakın olduğunu işaret etti.

Fenerbahçe, Lille ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarını 12 Ağustos Pazartesi günü tamamlayacak. Tüm gözler, Fred'in bu maçta sahalara dönüp dönmeyeceğinde olacak. Sarı-lacivertli taraftarlar, Brezilyalı yıldızın dönüşünü sabırsızlıkla bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading