Yandex Metrica

Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Beşiktaş ve Galatasaray'ın peşinden koştuğu yıldız imzayı atıyor

Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Beşiktaş ve Galatasaray'ın peşinden koştuğu yıldız imzayı atıyor

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Alanyasporlu Oğuz Aydın'ı kadrosuna katmak üzere.

Spor

14.07.2024, 18:22

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, Alanyaspor'un başarılı kanat oyuncusu Oğuz Aydın'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, hem Alanyaspor hem de oyuncu cephesiyle büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Son dakika... Galatasaray, Zaha'yı Lyon'a gönderdi: İşte ödenecek transfer ücreti Son dakika... Galatasaray, Zaha'yı Lyon'a gönderdi: İşte ödenecek transfer ücreti Haberi Görüntüle

4 YILLIK SÖZLEŞME

Fenerbahçe, 23 yaşındaki Oğuz Aydın ile 4 yıllık kontrat konusunda uzlaşma sağladı. Akdeniz ekibi Alanyaspor ile de anlaşan sarı-lacivertliler, transferi resmileştirmek üzere. Oğuz Aydın'ın Galatasaray ve Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alması, bu transferi daha da dikkat çekici hale getirdi.

Fenerbahçe'den Osayi-Samuel'le ilgili sürpriz karar Fenerbahçe'den Osayi-Samuel'le ilgili sürpriz karar Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Oğuz Aydın, Alanyaspor formasıyla geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu, 38 maçta 13 gol atarken, 8 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu. Bu başarılı performansı, büyük kulüplerin radarına girmesine neden oldu.

30 Ağustos Fenerbahçe- Alanyaspor biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 30 Ağustos Fenerbahçe- Alanyaspor biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet... Haberi Görüntüle

OYUNCU PROFİLİ

23 yaşındaki Oğuz Aydın, hızlı ve teknik kapasitesi yüksek bir kanat oyuncusu olarak biliniyor. Alanyaspor'da gösterdiği performansla Süper Lig'de adından söz ettiren genç yıldız, Fenerbahçe'ye katılarak kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin Oğuz Aydın transferi, sarı-lacivertli taraftarlar arasında büyük heyecan yaratırken, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da peşinde olduğu bu transfer hamlesi, yılın en dikkat çekici transferlerinden biri olarak kayda geçmek üzere.

Habere Tepki Ver

3

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading