Yandex Metrica

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı! Hastaneye koşan ilk isim eski takım arkadaşı oldu

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı! Hastaneye koşan ilk isim eski takım arkadaşı oldu

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın canlı yayın sonrasında silahlı saldırıya uğradı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Serhat Akın'ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Serhat Akın, saldırının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe." ifadelerini kullandı.

Spor

27.09.2024, 11:30

Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu Serhat Akın, İstanbul Kavacık'ta sanlı yayın sonrasında kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Silahlı saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Balotelli, İtalyanları eleştirdi: Galatasaray Roma'ya 5 gol atar Balotelli, İtalyanları eleştirdi: Galatasaray Roma'ya 5 gol atar Haberi Görüntüle

''PROGRAM ÇIKIŞI AYAKLARIMA SIKTILAR''

Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaralandığı anın fotoğrafına yer vererek, ''Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe.'' ifadesini kullandı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eski futbolcu Serhat Akın sosyal medya hesabından duyurdu: 'Ayağıma sıktılar' Eski futbolcu Serhat Akın sosyal medya hesabından duyurdu: 'Ayağıma sıktılar' Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN KINAMA

Fenerbahçe Kulübü, açıklama yaparak silahlı saldırıyı kınadı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz." 

Avrupa onları konuşuyor! Şampiyonlar Ligi'ne Türkler damga vurdu! İşte o goller... Avrupa onları konuşuyor! Şampiyonlar Ligi'ne Türkler damga vurdu! İşte o... Haberi Görüntüle

TUNCAY ŞANLI: OPERASYON GEÇİRECEK

Öte yandan eski milli futbolcu ve Central Hospital Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, uğradığı silahlı saldırı sonrası ayağından yaralanan eski milli futbolcu Serhat Akın'ı hastanede ziyaret etti.

Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Şanlı, şunları söyledi:

"Tabii ki morali bozuk, yarın herhalde bir ameliyata alacaklar. Ben sadece durumdan dolayı yanında olmak istedim. Kardeşim o benim, beraber çok güzel şeyler yaşadık. Üzüntüler de yaşadık. Duyduğum anda hemen yanına geldim. Çok ciddi bir şey yok. Büyük ihtimalle bir operasyon geçirecek. Bunun üzerine yorum yapmak da istemem. Hem üzüntülüyüm hem de sinirliyim. Biraz keyfi yerinde değil, morali de bozuk. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur."

Galatasaray'dan Yunan ekibine onay çıktı! Geliyorlar Galatasaray'dan Yunan ekibine onay çıktı! Geliyorlar Haberi Görüntüle

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu da Serhat Akın için geçmiş olsun mesajı yayınadlı. TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"A Milli Takımı'mızın eski oyuncusu Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, hastanede tedavi altına alınan Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading