Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçeli futbolculardan Galatasaray maçı sonrası flaş paylaşım

Fenerbahçeli futbolculardan Galatasaray maçı sonrası flaş paylaşım

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında Young Boys'a 1-0 mağlup olarak toplam 4-2'lik skorla Devler Ligi'ne resmen veda etti. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe forması giyen Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor

28.08.2024, 09:32

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a elenerek lig aşamasına geçemedi. Sarı kırmızılıların Şampiyonlar Lig'den elenmesinin ardından Mert Hakan Yandaş'tan çarpıcı bir paylaşım geldi.

Mert Hakan Yandaş yaptığı paylaşımda, "Herkes karakterine yakışanı yapar, söz konusu Türk Bayrağı ise bizde kansızlık olmaz… İyi geceler Büyük Fenerbahçe Taraftarı" ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekiplerine UEFA'dan MEN cezası gelebilir! Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir ceza alacak mı? Süper Lig ekiplerine UEFA'dan MEN cezası gelebilir! Beşiktaş, Trabzonspor ve... Haberi Görüntüle

OOSTERWOLDE'DEN PAYLAŞIM

Jayden Oosterwolde ise Fenerbahçe'nin geçen sezon Galatasaray'ı mağlup ettiği karşılaşmadaki gol sevincinin fotoğrafını "İyi geceler" ifadesiyle paylaştı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading