Yandex Metrica

Fenerbahçeli oyuncudan sözde 'Ermeni soykırımı' paylaşımı! Tepki yağıyor

Fenerbahçeli oyuncudan sözde 'Ermeni soykırımı' paylaşımı! Tepki yağıyor

Fenerbahçe Beko oyuncusu Nigel Hayes-Davis sosyal medya hesabından, Ermenistan ziyareti sırasında sözde Ermeni soykırımı ile ilgili tepki çeken paylaşımlar yaptı.  

Spor

26.09.2024, 21:19

Ermenistan'ı ziyaret eden Fenerbahçeli Nigel Hayes-Davis sözde "Ermeni soykırımı" paylaşımı yaparak tepki çeken ifadeler kullandı. 

Fenerbahçe Beko'da basketbol oynayan Nigel Hayes-Davis'ten Türk halkının büyük tepkisini çeken paylaşımlar. Nigel Hayes, Türkiye'yi hedef gösteren görseller paylaşırken bu paylaşımlarında skandal ifadeler de kullandı.

Fenerbahçe Bekolu Nigel Hayes, Ermenistan ziyaretinde sözde Ermeni soykırımı hakkında Instagram hikayesinde paylaşımda bulundu.

Beşiktaş-Eyüpspor maçını penaltılar belirledi: Tribünler uzatmada sevinçten havaya uçtu Beşiktaş-Eyüpspor maçını penaltılar belirledi: Tribünler uzatmada sevinçten havaya uçtu Haberi Görüntüle

"SOYKIRIMIN BAŞMİMARLARI" DEDİ

Paylaşımında "Soykırımın 'başmimarları'" ile "Savaş ve soykırım inanılmaz" ifadelerini kullanan Hayes, paylaştığı görsellerde de dönemin komutanlarına yer verdi.

Galatasaraylı Ziyech'ten terör devleti İsrail ve destekçilerine tepki: Bu saldırganlığı destekleyen tüm ülkelere lanet olsun Galatasaraylı Ziyech'ten terör devleti İsrail ve destekçilerine tepki: Bu saldırganlığı... Haberi Görüntüle

HAYES'E BÜYÜK TEPKİ

Fenerbahçeli taraftarlar basketbolcunun sözleşmesinin feshedilmesi için yönetime çağrıda bulundu. Hayes- Davis paylaşımlarını bir süre sonra ise paylaşımlarını sildi.

Davis, Türk halkından özür dilediğini belirten bir paylaşımda da bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading