Fenerbahçeli yabancı futbolcudan ‘bozkurt’ işareti: O görüntü çok konuşulacak...

Fenerbahçeli yabancı futbolcudan ‘bozkurt’ işareti: O görüntü çok konuşulacak...

Fenerbahçe ve A Milli Takımın yıldızları arasında yer alan İrfan Can Kahveci'nin sosyal medya paylaşımı viral oldu. Kahveci'nin paylaştığı Instagram IG'sinde Fenerbahçeeli yabancı futbolcu 'bozkurt' işareti yaptı. İşte tüm herkesin konuştuğu o görüntüler...  

Spor

16.10.2024, 12:20

Son günlerde sosya medyayı aktif şekilde kullanan İrfan Can Kahveci, birkez daha gündem oldu. Kısa süre önce Tik Tok hesabını açtığını duyuran Milli Futbolcunun paylaşımları sosyal medyada tren topik olmayı başarmıştı. Fenerbahçe'nin taraftarının sevgilisi İrfan Can Kahveci, Milli Takım kampındaki görüntüler ile oluşturmuş olduğu video çok konuşulmuştu.

Kerem Aktürkoğlu hangi takımda, kaç gol attı? Kerem Aktürkoğlu hangi takımda, kaç gol attı? Haberi Görüntüle

'BOZKUR' İŞARETİ YAPTI!

A Milli Takımın oynamış olduğu Karadağ ve İzlanda maçların attığı goller ile dikkatleri üzerine çeken İrfan Can Kahveci, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Osayi Samuel ile fotoğraf paylaşan İrfan Can Kahveci müzikli bir şekilde "“Onlar oyunlarını oynasınlar, numaralarını yapsınlar. Biz daha oyuna girmedik" sözlerine yer verdi. Ayrıca paylaşılan fotoğrafta Nijeryalı futbolcu Osayi Samuel'in 'bozkurt' işareti yaptığı görüldü.

Süper Lig'de şok! 7 Kulüp PFDK'ye sevk edildi... Süper Lig'de şok! 7 Kulüp PFDK'ye sevk edildi... Haberi Görüntüle

FORMA SİNYALİ

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon sağ tarafta göstermiş oldukları performans ile kendilerine hayran bırakan Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci forma sinyali verdi. Bu sezon birlikte henüz forma şansı bulamayan iki oyuncu, bu hafta oynanacak Samsumspor mücadelesinde ilk 11'de başlama ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti. Ayrıca paylaşılan müzikte "Biz daha oyuna girmedik" sözleri de bu durumu işaret etti. 

EuroCup'ta sürpriz değişikliği: Beşiktaş-Hapoel maçı Belgrad'da oynanacak! EuroCup'ta sürpriz değişikliği: Beşiktaş-Hapoel maçı Belgrad'da oynanacak! Haberi Görüntüle

SÖZLEŞME İMZALAMA DURUMU

İrfan Can Kahveci'nin paylaşmış olduğu fotoğrafta birçok mesaj verilme çalışıldı. Her iki oyuncun sözleşme yenilmemem ile çıkan haberlere karşılık bir yanıt verildi. Bu paylaşım ile her iki oyuncuda Fenerbahçe, ile sözleşme yenileyeceğini işaret etti.

İrfan Can Kahveci, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 3'ü ilk 11'de olmak üzere 11 maçta süre aldı. Milli futbolcu, bu müsabakalarda 1 gol ve 1 asist kaydetti. Osayi Samuel ise bu sezon 4'ü ilk 11'de olmak üzere 6 maçta forma giydi. Samuel, bu maçlarda gol ve asist yapma başarısı gösteremedi.

Fenerbahçe, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Samunspor ile karşı karşıya gelecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading