Fenerbahçeli yıldız için Kadıköy'e geldiler! İngiliz devi maçı tribünden takip edecek!

Fenerbahçe’nin Kadıköy’de Kayserispor’u konuk edeceği kritik mücadelede sadece puanlar değil, geleceği şekillendirecek gözlemler de sahne alacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’un scout ekibi, sarı-lacivertli takımın genç milli oyuncusunu yakından izlemek için tribündeki yerini alacak. Oyuncunun performansı doğrultusunda hazırlanacak detaylı rapor, İngiliz kulübünün transfer planlamasında belirleyici rol oynayacak.
Fenerbahçe’nin genç yıldızı Oğuz Aydın, Avrupa kulüplerinin transfer listesinde üst sıralara yükseliyor. Sezon başında Alanyaspor’dan 6 milyon euroya transfer edilen Aydın, Kadıköy'deki etkili performansıyla dikkatleri üzerine çekti.
EVERTON KADIKÖY’E SCOUT GÖNDERİYOR
İngiliz temsilcisi Everton, Süper Lig’in 32. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşması için özel scout ekibini İstanbul’a gönderdi. Aydın’ın sahadaki performansı mercek altına alınacak. İngiliz basınında yer alan haberlere göre analiz olumlu çıkarsa sezon sonunda resmi temaslar başlayabilir.
20 MİLYON EUROLUK BEKLENTİ
Fenerbahçe yönetimi, 2028’e kadar sözleşmesi bulunan Oğuz Aydın için kapıyı 20 milyon eurodan açmayı planlıyor. Kulüp, genç oyuncunun gelişimini dikkatle izlerken, Avrupa’dan gelecek teklifleri de değerlendirmeye hazırlanıyor.
BU SEZON PARLADI
Oğuz Aydın, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 6 gol ve 7 asistlik performans sergileyerek teknik direktör Jose Mourinho’nun da güvenini kazandı. Kanatta gösterdiği etkili oyunla takımın hücum gücüne büyük katkı sağladı.
GENÇ YILDIZIN GELECEĞİ MERAK KONUSU
Everton’ın ilgisinin ardından Oğuz Aydın’ın sezon sonunda Avrupa’ya transfer olup olmayacağı şimdiden büyük bir merak konusu. Sarı-lacivertliler ise genç yıldızdan yüksek bonservis geliri bekliyor.
DİĞER