Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe’nin çalımı Oğuz Aydın Can Bartu'ya ayak bastı

Fenerbahçe’nin çalımı Oğuz Aydın Can Bartu'ya ayak bastı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Oğuz Aydın, ilk antrenmanına çıkarken, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takım formasıyla mücadele eden İrfan Can Kahveci de antrenmanda yer aldı.

Spor

17.07.2024, 10:22

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma, çabukluk, koordinasyon ve pas çalışmalarıyla start aldı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Yeni sezon hazırlıkları bünyesinde yapılan bu antrenman, oyuncuların fiziksel ve teknik kapasitelerini artırmayı hedefledi. Ve sarı-lacivertli takımın yeni transferi Oğuz Aydın, ilk antrenmanına çıkmış oldu.

Başakşehir - Antalyaspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda? Başakşehir - Antalyaspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve... Haberi Görüntüle

SAĞLIK KONTROLLERİ

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Oğuz Aydın ve Cenk Tosun, sağlık kontrollerinden geçti. Kulübün sponsor hastanesinde yapılan sağlık kontrolleri kapsamında, öncelikle kan tetkikleri yapılan futbolcuların, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde detaylı incelemeleri gerçekleştirildi. Kontroller, efor, akciğer ve kardiyak testleri ile radyolojik tetkiklerin ardından MR çekimiyle tamamlandı.

Beşiktaş için kritik senaryo! Kara Kartallar Lugano’ya elenirse ne olacak? Beşiktaş için kritik senaryo! Kara Kartallar Lugano’ya elenirse ne olacak? Haberi Görüntüle

İRFAN CAN ANTRENMANDA

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takım formasıyla başarılı performans sergileyen İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıklarına katıldı. Kahveci'nin, takımın yeni sezon öncesi antrenmanlarında yer alması, Fenerbahçe taraftarlarını sevindirdi.

Amrabat, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Resmi teklif yapıldı Amrabat, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Resmi teklif yapıldı Haberi Görüntüle

GELECEK ÇALIŞMALAR

Sarı-lacivertli ekip, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. Teknik direktör Jose Mourinho, takımın fiziksel ve taktiksel hazırlıklarını en üst seviyeye çıkarmak için yoğun bir antrenman programı uyguluyor. Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hedeflerine ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading