Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin çok istediği Sander Berge, imzayı atıyor

Fenerbahçe'nin çok istediği Sander Berge, imzayı atıyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham, Burnley'in Norveçli orta saha oyuncusu Sander Berge'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Berge, Fulham için sağlık kontrolünden geçecek.

Spor

20.08.2024, 16:01

Fulham, Sander Berge transferinde sona yaklaştı. The Athletic’in haberine göre, Fulham ve Burnley arasında yapılan görüşmelerin ardından anlaşma sağlandı. Norveçli orta saha oyuncusu Sander Berge'nin bugün sağlık kontrolünden geçeceği bildirildi.

Transferin toplam maliyetinin bonuslarla birlikte 25 milyon sterlin olacağı ifade edilirken, bu rakamın 5 milyon sterlinlik kısmının bonuslardan oluştuğu belirtildi.

TFF duyurdu! Süper Lig'de 4. hafta düdük çalacak hakemler açıklandı! TFF duyurdu! Süper Lig'de 4. hafta düdük çalacak hakemler açıklandı! Haberi Görüntüle

DÖRDÜNCÜ TRANSFER

Fulham, transfer döneminde daha önce eski futbolcusu Ryan Sessegnon’un yanı sıra Jorge Cuenca ve Emile Smith Rowe'u kadrosuna katmıştı. Sander Berge, bu transferlerle birlikte Fulham’ın dördüncü yeni oyuncusu olacak.

Geçtiğimiz sezon Burnley formasıyla 40 maçta görev yapan Berge, 2 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. İsmi transfer döneminde Fenerbahçe ile de anılan Sander Berge, kariyerine Fulham’da devam etmeye hazırlanıyor.

Fulham, bu transferle orta sahasını daha da güçlendirerek Premier Lig'de üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading