Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin eski yıldızı milli takım kariyerini resmen noktaladı

Fenerbahçe'nin eski yıldızı milli takım kariyerini resmen noktaladı

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu ve Milan'ın deneyimli stoperi Simon Kjaer, 15 yıllık milli takım kariyerine son verdi. Danimarkalı futbolcu, duygusal bir veda mesajıyla kararını duyurdu.

Spor

23.08.2024, 18:08

Bir dönem Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de önemli başarılar elde eden ve son olarak İtalya Serie A takımlarından Milan'da top koşturan Simon Kjaer, milli takım kariyerini resmen sonlandırdı.

Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler'e büyük onur: Ballon d'Or'un sosyal medya hesabından açıklandı Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler'e büyük onur: Ballon d'Or'un sosyal... Haberi Görüntüle

15 YILIN ARDINDAN DUYGUSAL VEDA

35 yaşındaki deneyimli stoper, Danimarka Milli Takımı'na veda ettiğini sosyal medya hesabından paylaştığı bir açıklama ile duyurdu. Kjaer, açıklamasında, "15 yıl sonra Danimarka Milli Takımı'ndan emekli olmaya karar verdim. Zamanlama doğru geliyor ancak biraz da üzücü, çünkü milli takım benim için çok şey ifade ediyor." ifadelerine yer verdi.

Son dakika... Fırtına'dan dramatik veda: Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nden elendi Son dakika... Fırtına'dan dramatik veda: Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nden elendi Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM KARİYERİNDE 132 MAÇ

Simon Kjaer, Danimarka Milli Takımı formasını 132 kez terletti ve bu süre zarfında 5 gole imza attı. Kariyeri boyunca Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası gibi büyük turnuvalarda boy gösteren Kjaer, özellikle saha içindeki liderlik vasıfları ve savunmadaki güven veren performansıyla tanındı.

Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu? Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE TARAFTARININ UNUTAMADIĞI İSİM

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde taraftarın sevgisini kazanan Kjaer, sarı-lacivertli forma ile Süper Lig'de ve Avrupa arenasında önemli katkılarda bulundu. Milli takımdaki emekliliğiyle kariyerinde yeni bir sayfa açan Kjaer, kulüp düzeyinde kariyerine devam ediyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading