Yandex Metrica

Sitede Ara

Reklam

Fenerbahçe'nin hayalleri suya düşmek üzere! İspanyol yıldız Morata için kırmızı alarm

Fenerbahçe'nin hayalleri suya düşmek üzere! İspanyol yıldız Morata için kırmızı alarm

Fenerbahçe ile adı sık sık anılan İspanyol yıldız Alvaro Morata'ya Suudi Arabistan'dan 2 ciddi teklif geldi. Sarı-lacivertlilerin forvette ihtiyacı olarak gördüğü isim için seçeneklerin artmasıyla umutlar da azalmaya başladı. Fenerbahçe'nin yapacağı hamleler merakla bekleniyor.

Spor

02.07.2024, 14:02

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen İspanyol golcü Alvaro Morata, Suudi Arabistan'dan gelen iki ciddi teklif ile gündemde. EURO 2024'te İspanya Milli Takımı ile mücadele eden Morata'nın adı, Fenerbahçe ile anılmasına rağmen, Suudi Arabistan'dan gelen teklifler dikkat çekiyor.

Portekiz'de yer yerinden oynadı: Ronaldo çılgına döndü Portekiz'de yer yerinden oynadı: Ronaldo çılgına döndü Haberi Görüntüle

FABRIZIO ROMANO'NUN İDDİALARI

Transfer uzmanı Fabrizio Romano'nun iddiasına göre, Suudi Arabistan'dan Morata'ya iki ciddi teklif geldi. Bu tekliflerden en iyisinin, Nacho'yu da kadrosuna katan Al Qadsiah'tan olduğu belirtildi. Ancak Morata'nın öncelikleri arasında İtalya Serie A'ya dönmek olduğu ifade edildi.

Beşiktaş'tan Talisca hamlesi: Fiyatı belli oldu Beşiktaş'tan Talisca hamlesi: Fiyatı belli oldu Haberi Görüntüle

ATLETICO'DAKİ DURUMU

Haberde ayrıca, Morata'nın Atletico Madrid'deki serbest kalma bedelinin 12-13 milyon Euro olduğu bilgisi yer aldı. 31 yaşındaki forvet, geride bıraktığımız sezon Atletico Madrid formasıyla 48 maçta görev aldı ve bu karşılaşmalarda 21 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe, Alvaro Morata'yı kadrosuna katmak isterken, Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerin transfer sürecini nasıl etkileyeceği merak konusu. Morata'nın Serie A'ya dönme isteği ise transferin seyrini belirleyebilir. Fenerbahçe'nin bu gelişmelere nasıl yanıt vereceği, transfer dönemi boyunca takip edilecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading