Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı ne zaman? Hangi takımla oynuyor?

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı ne zaman? Hangi takımla oynuyor?

Sarı-lacivertli ekip, Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan başlayacak olması nedeniyle sezonu erken açma kararı aldı. Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını kapsamlı bir programla sürdürecek. Portekizli teknik direktör yönetimindeki Fenerbahçe, ilk hazırlık karşılaşmasını Petrolul Ploiesti ile oynayacak. Futbolseverler, bu önemli hazırlık maçının detaylarını merak ediyor. İşte Fenerbahçe'nin hazırlık maçları programı…

Spor

27.06.2024, 17:53

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşı karşıya gelecek. İlk resmi maçını 23 Temmuz’da oynayacak olan sarı-lacivertliler, bu önemli karşılaşma öncesinde dört hazırlık maçı yapacak. İlk hazırlık maçında Romanya’nın Petrolul Ploiesti takımı ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, ardından sırasıyla Admira Wacker, Hajduk Split ve Strasbourg ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Beko yeni transferi resmen açıkladı Fenerbahçe Beko yeni transferi resmen açıkladı Haberi Görüntüle

İLK HAZIRLIK MAÇI

Fenerbahçe, hazırlıklarına Topuk Yaylası'nda devam edecek ve ilk hazırlık maçını 29 Haziran Cumartesi günü saat 10.30’da Petrolul Ploiesti ile oynayacak. Bu maçın FB TV’den canlı yayınlanması bekleniyor.

EURO 2024 Türkiye- Portekiz maçının hakemi açıklandı! İşte o hakem EURO 2024 Türkiye- Portekiz maçının hakemi açıklandı! İşte o hakem Haberi Görüntüle

HAZIRLIK MAÇI TAKVİMİ

29 Haziran: Fenerbahçe - Petrolul Ploiesti

6 Temmuz: Admira Wacker - Fenerbahçe

10 Temmuz: Fenerbahçe - Hajduk Split

13 Temmuz: Fenerbahçe - Strasbourg

Ronaldo için sahaya atlayıp fotoğraf çektirmişti! Küçük çocuğun kim olduğu ortaya çıktı Ronaldo için sahaya atlayıp fotoğraf çektirmişti! Küçük çocuğun kim olduğu... Haberi Görüntüle

İLK RESMİ MAÇ

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda İsviçre’nin Lugano takımıyla eşleşti. Bu önemli karşılaşma, sarı-lacivertlilerin Avrupa serüvenine erken başlamasına neden olacak. İkinci ön eleme turunda ilk maçlar 23-24 Temmuz tarihlerinde oynanacak.

Lugano - Fenerbahçe karşılaşması, 23 Temmuz Salı günü saat 21:30’da başlayacak. Bu maç, Fenerbahçe’nin yeni sezondaki ilk resmi mücadelesi olacak.

Fenerbahçe’nin hazırlık maçları ve Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki mücadelesi, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. Sarı-lacivertli ekip, yeni sezon öncesinde yapacağı bu maçlarla hem kadrosunu deneyecek hem de teknik direktörün oyun planını sahaya yansıtma fırsatı bulacak.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading