Fenerbahçe'nin İsrail takımı ile oynayacağı maç için karar verildi! Maç nerede oynanacak?

Fenerbahçe'nin İsrail takımı ile oynayacağı maç için karar verildi! Maç nerede oynanacak?

Fenerbahçe Beko'nun Turkish Airlines EuroLeague'de karşı karşıya geleceği İsrail Takımı Maccabi Tel Aviv ile oynanacak maçın adresi merakla bekleniyordu. İşte o maç ile ilgili karar verildi. 

Spor

17.10.2024, 18:02

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'de bu sezon oynamış olduğu 3 maçta; 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe Beko, son maçta sahasında aldığı Kızılyıldız maçında almış olduğu 57-76'lık mağlubiyet dikkat çekti. Alınan bu mağlubiyet ile Fenerbahçe Beko, eleştirilerin odağı oldu.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'in 4'üncü haftasında ise deplasmanda  ALBA Berlin ile karşı karşıya gelecek. Bugün oynanacak müsabaka saat 20:30'da başlayacak. 

Fenerbahçe'de son dakika! Kanat oyuncusuyla yollar ayrıldı Fenerbahçe'de son dakika! Kanat oyuncusuyla yollar ayrıldı Haberi Görüntüle

İSRAİL TAKIM MAÇI İLE İLGİLİ KARAR!

Turkish Airlines EuroLeague ligindeki temsilcimizin Maccabi Tel Aviv maçı ile ilgili verilecek karar bir hayli merak ediliyordu. Maça dair EuroLeague yönetimi nihayi kararını verdi. Fenerbahçe Beko - Maccabi Tel Aviv maçı, Litvanya'da oynanacak.

İşte Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama; 

 

"Takımımız Fenerbahçe Beko ile Maccabi Playtika arasında 29 Ekim Salı günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanması gereken Turkish Airlines EuroLeague 6. hafta müsabakası, yetkililerce alınan güvenlik tedbirleri dolayısıyla farklı bir ülkede oynanacaktır.

 

Tedbir odaklı verilen bu karar doğrultusunda, Kulübümüz ve EuroLeague yetkililerince yapılan araştırma ve görüşmeler neticesinde;

 

Müsabakaya yerel otoriteler tarafından bu müsabakanın oynanmasına izin verilen, ilgili tarihte uygunluğu bulunan ve EuroLeague müsabaka kriterlerini karşıyabilen Litvanya’nın Kaunas şehrindeki Zalgirio Arena’nın ev sahipliği yapmasına karar verilmiştir.

 

Yerel saat ile 20.30’da oynanacak müsabaka taraftarlara açık olacaktır.

 

Müsabakanın bilet satışı ve kombine sahiplerimizin bu karşılaşmanın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanamayacak olması dolayısıyla yaşayacakları mağduriyetin giderilmesi ile ilgili bilgilendirme resmi internet sitemizden yapılacaktır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading